LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, May 8, 2014

PROJEK DUIT RAYA

As salam.


Hai semua.....ada yang dah garu kepala pikir perbelanjaan yang makin meningkat ?


Aha, ini peluang baik punya untuk anda.
Korang yang interested nak cari duit poket untuk persediaan PRE & POST raya ,boleh hubungi saya sekarang.tawaran di buka mulai hari ini yer.cepat cepat grab peluang keemasan ini. 





Kenapa projek duit raya ?

Semua sedia maklum, apabila musim perayaan, perbelanjaan menjadi double triple.semua benda pun nak tukar baru.be it barang rumah ,baju raya ,lepas tu nak buat rumah terbuka & kena hulur duit raya lagi.semua ini pun dah makin bertambah $$$$$ every year.samada peningkatan harga barangan mentah ,toll & minyak balik kampung,mahupun demand anak2 sekarang yang nak duit raya banyak.

Zaman kita kecik dahulu, dapat duit raya 0.50 sen pun rasa banyak dah.zaman sekarang, bagi RM 1 pun dah kena sound selamba jer.ish, kids nowadays.tapi, kita pun ikhlas nak sedekah kan.maklum la,budak sekarang ,kumpul duit raya nak beli PS 4 la apa la,so kita pun paham keseronokan diaorang tu kan.

Ok,back to projek duit raya, saya mempelawa anda semua untuk sama sama kumpul duit raya ,and tak nak sentuh duit gaji.
Tahun ni insya allah kita akan berhari raya tanggal 28 July ,itu bermakna duit gaji pun dah masuk & mungkin dah hampir licin dek kerana persiapan nak sambut raya. 






Last year,ingat lagi ,kami dapat berbelanja lebih hasil dari projek duit raya.siap pergi bercuti kat langkawi lagi lepas raya.shopping pinggan mangkuk segala memang best.dah la orang tak ramai, memang best sangat,dapat shopping dengan tenang.

Tak perlu lagi risau, pulang berhari raya tapi duit poket dah kosong.dapat belanja keluarga & diri sendiri, alhamdulillah...

Jadi, korang semua, masih belum terlambat untuk memulakan bisnes anda sekarang.
Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut.kami sedia membimbing anda.


PM/WASAP untuk projek duit raya :

Fadlina 019 4545 482.




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...