Monday, May 12, 2014

Makanan lagi...

As salam.

Dekat opis ni,selalu kami tak banyak sangat options nak lunch.kat bawah ni cuma ada few restoren/cafe.ada 2 restoren makanan timur tengah gitu ( arab/persia ), lepas tu secret resipi je la yang gah.then bila Flora Cafe start berniaga,baru la ada benda baru.

Flora cafe ni memang penuh bunga je la.at one time dulu, pernah kasik spoil,maybe tukar chef kot,rasa semua tak sedap.
Nak dekat setahun mogok tak nak makan situ.sebab kes kuah soto cair giller.lepas tu mahal.
Then suddenly after sometime tiba2 sedap balik.
So now hari2 pun makan situ.sekarang ni dah pandai sikit, depa buat buffet lunch harga RM10 jer.during friday RM25. cuma lunch yang 10 hengget ni, choice of 1 lauk & 2 vege.lepas tu ada dessert ,buah & air.dessert memang thor -baik..siap ada pengat pisang, bubur cha-cha..ishhh drooling ...dah la lauk semua sedap.

Lepas tu,kalau dah boring makan kat sini,nanti pergi la Ampang park ker, ampang point ker, GE mall ke,klcc ker.makan kat food court pun boleh, janji lunch lain2.
Paling sempoi, tumpang kantin sekolah kat belakang ni.ahahhaha.makan dengan cikgu2,murah pun murah.




Ni makan kat sucasa hotel..sebelah building office jer.jalan kaki tak sempat peluh ,terus sampai.
Rupanya ,tak lah mahal sangat menu lunch kat sini,even buffet depa pun RM16 jer.
Kalau tau selama ni murs macam ni, memang dah lama datang sini makan.
So, ni set kami makan haritu.ada starter cam kat atas tu ( sup apa ni dah lupa tapi sedap ) & roti, 1 main course, choice of drink & desserts.ok lah kan RM16.



Ni kawan ai punya lah.
Chicken grill with rice.sedap ayam tu.banyak siap tak habis.



Ni ai punyer.nasi goreng tomyam.ok ,not bad cuma tomyam tak berapa rasa.but still ok,ada sambal tu..sedap.siap cilok sambal member sebab tak cukup.sedap sedap...


Ha, yang ni bukan beli dari kedai.Ni ai masak sendiri.
Tanak pulut, kupas pelam harum manis, terus siap.
Aku tak gheti sangat makan pulut dengan pelam ni, lagi best kalau makan dengan ikan kering.
Ni en hasben punya.eryna pun sama pulun makan pelam dengan pulut. T_T.


And...jangan lupa u olls.promo shaklee bulan ini adalah Mealshake.
Sesuai sangat untuk anak2 korang .yang antibodi lemah, untuk kecergasan minda ,athma dan banyak lagi.
And jangan tak tau, mshake ni bukan saja sesuai utk kanak2, tapi untuk kita pun sesuai sangat.
Minum ni semasa sahur, boleh bagi tenaga.
Rasa vanilla sedap sangat.ni testimoni one of my leader...

Ok,nak cuba any shaklee produk ,jangan lupa kontek laju2 ok :

Fadlina - 019 4545 482.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...