Friday, May 16, 2014

Beli happy call pan dari lazada.my

As salam.

Semalam, ntah macam mana, masuk web lazada lepas tu terbeli pulak happy call pan.selama ni selalu dengar review jer.sebelum ni memang nak beli, lepas tu tak jadi beli george foreman grill.memang best gf tu, tapi kalau nak stim bagai tak boleh.

Tengok harga murah ,terus beli.even kat langkawi pun tak dapat harga cenggini.ada banyak jenis kan happy pan  ni.ada cap ikan la apa la.tengok review pun ramai kata ok, so boleh la beli.



Ni sampai pagi tadi adik despatch hantar kan.awal pagi dah tercongok kat ofis...

Ada 2 jenis, yang 30 cm atau 32 cm.aku beli yang 32 cm ,harga baru RM 78.kalau beli yang 30 cm ,harga RM 65 tapi below RM 70 kena charge shipping RM 15, so jadi RM80 ,baik beli yang besar teruih.
Lepas tu,klik klik baru perasan ,eh tak yah bayar..dah kenapa pulak..rupanya depa buat delivery serbis ala2 pizza hut gitu.maybe sebab office pun within klang valley,so dapat c.o.d.ingat shaklee jer boleh cash on delivery.tehehehe..





Pagi tadi, dalam kul 10 macam tu, despatch kol cakap nak hantar harini.giler cepat tak cepat serbis nya.padahal semalam dah pukul 4 lebih macam tu baru klik beli.pantas tuntas..suka sangat...
Jadi, kita sedia la duit cukup2 senang sikit adik tu nak courier tempat lain pulak.kat email pun dah bagitau suruh sedia duit..senang nya hidup sekarang kan...



Siap dapat voucher Papa John.nanti kot nak makan boleh la pergi kan..



Besar pan ni.muat la ikan siakap sekoq dalam ni.buat stim limau..aduhhhh..nasib tak puasa harini..tak sabar nak balik try test.
Siap ada manual book dengan getah merah tu kot la excited masak sampai tanggal, so boleh ganti baru.



Yang ni budak busyuk masyam pagi tadi.sampai tertidoq layan frozen.sekarang ni tab tu dah jadik hak milik dia.segala macam kartun ada dalam tu.
Paling dia suka upin ipin,mickey mouse & sang kancil.lepas tu frozen tu dia layan lagu jer la.
Ada benda alah ni boleh la so that dia tak bosan & tak kacau time driving.

Eh..ingat nak beli lagi la pan tu,nak bagi kat mak & mak mentua.mithali tak i olls ????


2 comments:

MizzMal said...

sis, dah try ke pan tu? saya pun ada beli jugak dari lazada. tapi kan, tak bole nak bolak balik kan time masak. coz air/minyak meleleh keluar.

takut jugak, kot2 dapat yang tak ori.

FADLINA MOKHTAR said...

Hi u.dah guna.tapi kan, 1st trial je getah merah tu cabut pulak.so dah guna yang getah baru.rasanya tak terbalik kan pun takpa kot sbb both sides fungsi sama.tak pernah try takut kuar minyak pulak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...