LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Wednesday, April 16, 2014

Pandora opening di The Curve

As salam.

Harini kawan ai tagged pasal ni.
Adoih ni dah kenapa tetiba ada promo yang lain pulak.dekat2 pulak tu dengan mother's day promotion.



Kali ni promo, bracelet dengan heart pave clips 2 ketoi.tapi price RM750.so nak sedapkan hati sendiri, ok takperlah ,clips je pun.yang penting charms kena meletops.kiranya ,satu clips tu jatuh dalam RM 228.tapi,mmg pave clips tu mahal sikit compared yang ai beli haritu.

Pastu,sedap kan lagi hati.ok tak rugi pun tak dapat kotak heart tu.kotak jer pon.huwaaaa....tetap geram.
So,korang yang dok usya lagi tu,leh serbu The Curve esok.insya allah ai pun nak pergi sebab memang nak pergi beli barang kat ikea pastu nak singgah jap nak beli mother dotter charm tu.rasa bogel je pakai murano jer dengan clips.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...