LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Wednesday, March 26, 2014

Foodies

As salam.

Cerita pasal makan jer lah hari ni.memang blog ni penuh cerita makan jer la.nampak sangat macam malas masak.lately , jarang betul masak weekend.asal sabtu ahad jer keluar.lepas tu, dah berapa kali ahad dah, buat makan2 kat rumah jemput anak2 bisnes lepas tu kita belanja pizza.asal weekend je pizza.T_T.

Ni minggu lepas makan kat The Sumbs shah alam.location : dekat good hope hotel, belakang tesco shah alam.tengok ramai sangat kata best, moh la pegi sana.
Memang niat nak makan churros.tapi,alang2 order yang lain jugak.dinner terus la kiranya.
Kafe ni tak besar, so kena tunggu turn kalau penuh.sementara tunggu turn, sempat la eryna main kucing dulu.


Tunjuk kucing tu,tapi tak masuk plak kucen tu dalam nih.




Kami order churros, pasta ala the sumbs, sweet & sour fish ,coffee.
Rasa so so je la.
Ikan tu macam pelik je rasa.cam hanyir ..eh cam dah rosak kot.fillet kan.yeks.eryna tak makan pun.nampak sangat tak sedap.dia kan memang kaki makan, so kalau dia takmo tuh, sendiri faham la.
Pasta tu ok lar, manis sket.
Churros pun hmm boleh lah.
Price range ok not bad.total price RM34.
Tak return balik kot unless dah lalu lepas tu takdak tempat nak lepak.hehehehe...


Yang ni kat wondermama Bangsar.dah banyak kali lalu, so jom singgah.asalnya balik dari butik Modvier tu.dah alang2 singgah la sini.
Kat atas tu order nyonya laksa.sedap, portion pun besar.
Order jugak kids meal untuk eryna.not bad.


Datang sini nak makan yang ni.gara gara terpengaruh dengan blogger kathy jem tu.nasib baik sedap.hihi.tapi kalau eskrem tu vanila lagi terbaik.yang ni namanya crepe durian.lempeng pastu letak durian & cream.ada eskrem bawah tu.atas tu conrflakes.makan sorang jer nih.

Tempat best ,price range standard kopitiam lah.haritu order coffee ,kids meal, sandwich & laksa tu dalam RM65 macam tu.

Eh,ada banyak lagi makanan dalam fon.malas plak nak share semua.nampak sangat mental asik ambik gambar jer....+__+.


Tidur lagi baiklah mama.................................................
Kata eryna sambil gaya lady bosss..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...