Wednesday, February 19, 2014

Tudung instant yang tengah glemer

As salam.

Ok,sapa tengok arianna rose sila angkat tangan..konfem ramai kan.tapi, ai cuma sempat tengok sekali jer kot.lepas tu mmg tak tau apa jadik.tengok kat wall FB pakat pakat sendu drama tu dah abis.amboi, masa keith foo tu berlakon dalam Mr Arrogant tu ,takdek sapa pun nak havoc kat FB tuh.mentang2 la dia second lead jer kan.padahal ai dah lama perasan dia dari Mr Arrogant tu.nampak tak ai lagi alert dari korang.

Btw, bukan cerita tu la nak cakap.cuma ,nak bagitau la tudung si arianna rose pakai yang cantik meletop tu rupanya from sugarscarf.bila ramai yang start beli sebab tudung dia pakai.ai pulak start membeli shawl madison ni bukan sebab pengaruh arianna rose, tapi sebab kawan ai beli dulu.yang lawak tu, bila dia update kt FB ,ada la komen..wah, u pun tengok arianna rose eh.terus kawan ai blur,ha,citer apa tuh.hahahaha..kiranya sama set dengan ai la,tak follow cerita.pergi beli kat butik sebab tengok kat ig sugarscraf kaler cun2.



Cantik ke tidok nih.senang sangat nak pakai,pusing 2 kali jer zass settle.sebab dia buat, sebelah kiri pendek,sebelah kanan panjang.so,yang kiri boleh biar mcm tu jer or letak pin.and just lilit belah kanan jer.pastu dia ada pemberat tag sugarscarf tu so mmg senang nak adjust.
Masa pergi butik sugarscarf ni, kaler dah tak banyak tinggal sebab bila dah follow ig depa baru tau dah lama madison ni kuar.so, tinggal yang baki2 jer.nangis la tengok actually banyak kaler yang cun meletop.
So,kita rembat kaler olive green & grey.cantik nak terus feeling gojes.mihmihmih.


Kaler ni dah abis.banyak kaler yang ai tengah usya.dengar2 next week keluar.kena alert la selalu.kita dah plan, nak kaler salmon, gold, black pastu pink pun mcm cantik.dah la butik kat wangsa maju tu tak jauh from opis, mmg lagi laju la beli.maklum la, akak ni jenis tak menyabar.tsk..tsk...


Lepas tu, semalam kan,pergi lagi sebab madison limited edition pulak kuar.kali ni kain tu instead of chiffon ,jenis glitter.arghhh cantik jugak,tapi dapat kawal napsu, so beli selai jer.mmg rasa lagi suka yang jenis sifon tu sebab kainnya membelai2 jatuh.so,kita beli yang ni lah.awning kaler fink & kain biru sebab muka ai ni jenis kalau pakai biru ,ntah lain macam jadiknya. +_+.so,kena blend kaler pink jugeks.

Actually, ai ada jugak la beli instant shawl from alhumaira ,tapi lagi selesa madison.coz lagi senang nak pakai.humaira buat both side panjang.but, kaler mmg win la.best jugak la inner humaira.apa2 pun both butik pun ai sukey.


Dua atas tu dari sugarscarf.dua bawah from sugarscarf.so,sekarang dah ada 5 helai tudung instant senang.eceh, dulu kan tudung instant jenis sarung lagi la mudah.ni saja la tudung instant nak belit supaya tetap vogue.hihihihi..



2 comments:

Nurul Aini said...

Assalamualaikum, sis..ade nk jual x sugarscarf shawl tu? Klu nk jual wassap sy ye..tq
tq
0199831018

Nurul Aini said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...