LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, October 28, 2013

Weekend yang agak padat tapi best

As salam.

Hai, saya muncul kembali.macam chipsmore.sebab saya dah rindu bangat nak sembang kat sini.uhuk uhuk.
Btw, takdak laa apa yang baru.rumah masih belum kemas.pening la bila banyak sangat barang.janji janji pelesu nak share pasal details kontraktor semua nya belum dapat terlaksana.nanti la lump sum terus yeh.

Dah lama tak share aktiviti santai kan.dah lama tak cerita pasal eryna kan.she is 1 year & gonna be 4 months soon 7/11 nanti.kejap je kan.dah berlari macam apa.lari pastu langgar semua takdak brek.semalam kan ,dagu dia boleh plak bengkak sebab nya sambil lari sambil bawak tumbler.pastu jatuh pastu kena dagu.pastu calar.berdarah skit tapi mek tu rileks jer.nangis kejap pastu lari lagi.nak jadik pelari pecut kot.


Hai,ada orang rindu saya tak.banyak ni jelah rambut saya pun.hari hari mak nas bbsitter ikat rambut konon nanti panjang pokok kelapa.tapi tulah ....cenggitu jelah ghupenya.ni kat setia city mall ,lepak minum kat starbak sat.kat sebelah stage tu karaoke apa ke.ada pompuan tu sora dia sedap giller.ingatkan misha omar tengah nyanyi.pastu cik eryna tuang air ,abis basah baju dier.



Ni sebelum p setia city mall.Lunch kat famous thai plaza masalam.sedap.ni kali ke dua makan kat sini.tomyam tu sedap oiii.order tomyam seafood, ikan kerapu with kerabu mangga ( marveles yang hamat ) ,pucuk paku belacan & sotong goreng tepung.air asam boi & tea.semua sekali rm 124..pelik haritu p macam kurang sket ,padahal order yang sama, upernya depa charge titbits & towel basah.ingatkan free.ngok ngek kan.hmmmmm.

Ni pulak cerita hari sabtu.eh ,terbalik..saja ja bagi u olls aktifkan minda baca terbalik.hikshiks...

Dalam kui 10 pagi gitu after breakfast kat mamak ,terus shoot p empire subang.ada training grup we olls.grup Shaklee lah.ehem ,i kan business woman yang berjaya ( insya allah ,kena sebut selalu supaya jadi doa kan ) .so sebulan sekali grup kami memang plan buat training ni supaya ahli ahli baru especially tak terumbang ambing or konfuse.



3 jam meaningful session.pastu sambung coaching kat whatsapps grup sajer.senang kan bisnes gini.anak anak pun kita tag along.eryna masa ni abah dia bawak p main games kat kids zone.oh ya ,details untuk bisnes dgn shaklee boleh terjah my bussiness blog , klik sini , SHAKLEE BUSINESS WITH FAD .



Nampak cam sopan je kan.ni baru nak warm up.nak ajak balik bukan main payah.dah syok takmo balik dah.suka dia kat dalam tu ramai kawan.

Eryna memang pandai ber sosial.ikut mama nyer ler tu +_+. maybe sebab kat bbsitter ada lagi 2 orang budak yang beza setahun jer.pastu rumah sebelah tu pun ada baby.pastu jiran atas pun ada anak baya2 eryna.and depa ni suka berlonggok.time aku balik nak amik eryna ,riuh la rumah dengan budak budak.eryna pun enjoy.tapi, yang syok tu ,everytime aku datang ,dia dengar je suara mama dia yang merdu ni  >_< , terus lari nak ikut balik.sweeeetttt sangat tau......


Gambar penutup blog...bersama geng PAF. yang sebelah i olls tu ,pakai jeans tu geng lunch masa kat opis sini.pastu dia resign ,sama2 buat shaklee.income dah 10k wooo..i is jeles.insya allah aku tengah mengejar nih.alhamdulillah jugak ,next bonus ( ikut kiraan kasar aku la ) bakal mencecah 4k.syukur ya allah.target aku , nak sangat work at home mom ( wahm ).car bonus pun dalam genggaman dah.

Macam pagi tadi kan ,eryna tidoq jer.sebab kami kan dua hari berturut2 berjalan sana sini balik lambat.merayap la.p rumah sedara la..
Pagi tadi salin pampers pun dia blur.masuk keta sambung tidoq.sebab tu aku berjanji yang insya allah by next year ,aku nak wahm .jaga sendiri.tak perlu kejutkan dia dari tidoq sebab nak antar pengasuh.tapi income masyukkkkk.kena double gaji baru nak resign.doakan aku cepat cepat dapat 10 k pastu nak tender.hehehe.

Ok,itu jer nak citer ..bye bye..eh ,i dah ada instagram.add me : Fadlinamn.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...