Wednesday, July 10, 2013

hello from note 2

As salam.

Lama nya tak update.kekangan masa kata nya.seriously busy.tak tifu punya.kejs kat opis pun banyak plus business shaklee yang makin berkembng pesat.alhamdulillah.aku sendiri tak sangka di kurniakan rezeki dengan hasil bisnes.never crossed in my mind yg aku akan buat bisnes.selama ni aku pikir jdk kuli org jer smpi pencen.insya allah selagi mampu aku akan buat d best every single day.

Ok.btw, aku tgh testing post thru note 2.best ok note 2 nih.alkisah blekberi aku dah semput dek ternoda oleh eryna.mmg kritikal sgt.kalau tak sebab tahap kronik mmg aku tal tukar lah fon.aku ni bukan jenis gadget person pun.

Since nk testing post from note ni meh tgk aktiviti yg berlangsung sepanjang minggu lepas.




Jumpa kontraktor nak reno rumah after raya



Tempah langsir kat nilai 3


Pergi majlis hi tea grup jutawan.idola ku sis cery.umo tua setahun jer dari aku tapi income 200 k sebulan buat bisnes shaklee dh msk tahun ke 4.


Bawak eryna datang opis sebab asben bbsitter kena demam campak.huru hara opis.apa keja pun tak jalan.last2 half day jer.
Pastu merayap ke empire beli stok shaklee & nak makan chillis.



Lamb feveret everytime dtg chillis.sebelum kempunan di hari puasa.nak dtg buffet bwk eryna memang tak lah kan.

Tadi dah siap masak sahur.lauk sardin n ikan bilis goreng request by en boss.selamat sahur semua.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...