LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, June 4, 2013

Baju sama kaler lain lain

As salam.

Mesti semua orang pernah jadik macam ni kan.Beli baju atau handbag atau kasut atau spender yang sama tapi kaler lain2..kihkihkih.takper, percaya lah u are not alone.sebab aku memang tergolong dalam manusia aneh begitu.tahu dak ,yang sedari dahulu aku akan beli benda yang sama asalkan kaler lain as long as aku memang suka gila menda tuh.contoh nya kasut.tapi, bukan la aku beli at the same time.amboi, bajet macam duit kepuk2 sangat.

This is a purchase from my dear poplook :






Aku ader 5 kaler design macam ni.others, kaler merah  & berry.
Actually ,ada banyak kaler lagik.tapi, sebab asik sold out ,so anything yang ada aku rembat ajer.
Ada lagi baju yang aku suka beli kaler lelain.tapi, biasa lah time ingat ,rajin la aku nak pose2 kat depan cermin bilik yang bersepah tu.nampak pampers pet pet tu.ha, tu cik eryna punya of kos.

Oh ya, nak bagitau ,anyone yang nak beli PB aka Premium beautiful ,sila lah order ngan kawan ku ini ,blogger Aimi Fathi .ni link blog dia PB Aimi . sila terjah dia & tanya if she's got a promo or special gift ker.jangan tanya aku tau.
Kalau nak tanya review pasal PB boleh la aku bagitau. aku pernah blog out pasal aku guna girdle PB  masa pantang sebab nya senang.terus sarung jer. kalau pakai bengkung ,lilit2 panjang tu ,hoi rimas sangat.dah la eryna pulak, asal aku nak melilit, time tu la dia meraung2 mintak susu.

sesekali aku pakai jugak time nak sembunyi lelemaks tu.so, if nak beli boleh direct tanya sis Aimi ni tau.dia memang best ,mesra alam pulak tu.syok sembang2 ngan dia and baru jer bersalin.dengar2 dah back to vogedevass sejak ber PB & ber Shaklee tu ye.ahaks.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...