Wednesday, June 26, 2013

Aktiviti sebelum jerebu

As salam.


Hari ni dah masuk hari ke 4 dah jerebu.so far, macam dah ok sket.semalam masa masuk opis ,bangunan klcc dah tak nampak dari bilik aku.selalu elok jer nampak.alhamdulillah ,today getting better.
Jaga diri baik2 yer u olls.minum air masak banyak ,insya allah.aku pun risau gak sebab travel dgn baby kan.hopefully antibodi eryna kuat la hendak nya.

Masa sabtu kan belum teruk jerebu kan.so ,kami kuar p carik kontraktor untuk reno rumah.ada la jumpa ,but depa pun dah full.tengah survey2 lagi nih.mana tau ada yang lagi best.penat jugak la sebab walk in gitu jer kan.petang sket ,p Citta Mall. cadang tu nak ke Harvey Norman & Macy ,nak tengok la barang elektrik & sofa all.sekali ,harvey akan ada sale for raya ,so ,might as well tunggu ajer.bukan nya kami nak move out lagi pun dari umah sekarang.tunggu ujung minggu ni nak serang depa.so far ,aku dah survey banyak,so if ada good price ,memang terus beli.takmo tunggu dah.

Ended up dinner at Chawan ,citta mall.


Sedap air ni.tak tau apa tajuk.yang aku ingat kiri - kopi kemaman , kanan - kopi muar.dap dap.


Set nasi with asam peda tenggiri ,sotong goreng kunyit & telur masin RM 13.90.ini bukan utk aku.tekak aku dah tak lalu makan nasi.laki ku kata berbaloi jugak price nya sebab sedap & ikan tenggiri pulak tu.


Mee bandung.memula order mee rebus ,tapi tulang dah abis.order je la yang ni.telur tu kan half cooked ,aku mana gheti makan.so ,mintak depa masakkan bagi fully cooked.hehehehe.....




Tauhu bakar.sedap.kuah nya pun best.patut jadik appetizer ,tapi lambat sampai ,jadik la dessert gitu.





Dan ini budak yang ala2 gangster .memula makan nasi aku bawak kan ,pastu tetiba nak makan timun.habis ok timun tu dia belasah. +______+. siap menangis2 bila aku tak bagi sebab dah banyak sangat dia makan.si tembam ni pulak peramah.kemain dia tegur orang meja sebelah.nasib budak tu layan jer.terlebih ramah ni.well, ikut mama ,mesti lah peramah kannnnn...........

Overall ,ok la makan kat sini.price pun ok.view is nice.makan waktu malam ,lagi cantik.tenang.citta mall ni memang sunyi sket.agak privacy.me likey.nak makan kat wondermilks pun tak payah susah cari parking macamkat uptown sana.


The end.

p/s : Oh yes ,cuaca jerebu gini ,elok korang try Nutriferon .its so good untuk immune booster.takmo la sakit nanti kena makan ubat kan.ubat tak sedap. Nutriferon ni sedap ooooo...PM for special member price.sesuai untuk semua peringkat umur.




Nutriferon from Shaklee

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...