LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, May 21, 2013

Eskrem La Cremeria yang best

As salam.


Aku kan kalau time lunch mesti dah fikir nak makan apa for kudap kudapan.buruk lantak kan.
Padahal tgh duk makan lunch kot.kalau makan kat cafe bawah ni,memang tak dak lah nak tapau for hi-tea.
Tadi, since aku melangkau p ampang park makan ayam penyet best tu, terus la tetiba nampak kiosk juai kuih muih.
Selalu nya aku beli cucur pisang yang kiosk juai depan bank bsn tu.tapi, tadi tak la jalan sampai sana, so beli kat kiosk tepi bus stop saja.



Jemput semua.kopi radix & yam kuih.amboi.kemain lagi kan ber hi -tea bagai.
Nasib boss kat sebelah tak datang jengah.
Actually ,bilik boss aku ni kt sebelah ,tapi ada connecting door ke tempat aku.so,kena hati2 la kalau nak buat mende tak senonoh ,kang tetiba dah duk depan dah.tapi, aku rasa dia dah imun la dgn tabiat aku yang makan sehari 2,3,4 kali tu. >_<

Dan ,sesaja sebab aku nak membuang masa, nak jugak cter pasal eskrem kegemaran ku.
Best ok La Cremeria nih.aku beli jenis Hazelnut Ganache Sensation.memang sensasi ooooo.
Kali ni over sket ,siap ber kon bagai.





Mempelam cukanan tu adalah dari pokok tanaman ayah aku.Ayah since dulu suka berkebun.penuh depan rumah dengan segala mempelam ,durian,manggis,rambutan.
Baru ni aku balik siap ada gazebo pulak dah buat kat situ.makan nasik time angin sepoi2 bahasa memang la syok.malangnya masa aku balik mengundi ritu ,perlis panas oiii..so,tak sempat nak melepak situ.




Di saluti choc & hazelnut.yumssss...ada rasa caramel sket.well,aku kan penggila caramel.sebab tu pilih yang ni.hari tu pun yang ni.tak suka yang  full choc.muak.
Tadaaa..guna sudu pun ok.tak payah nak beli scop macam kat baskin bagai.nanti ngap gitu jugak kan.





Dan...tengoklah apa jadik bila 2 raksasa makan.tinggai setengah lagik.nasib eryna tak pandai makan eskrem lagi.tunggu sok sok makin debab la dia.
Semalam saja bagi dia rasa sebab dia sibuk ja duk cakap "nak nak" ,bila bagi sket terus sengih2 blah p panjat sofa.bukan la dia nak sangat ,saja nak menyibuk.hehehe.

Now ,eryna suka main acah acah.pegang barang pastu buat2 nak bagi kat orang ,bila orang nak amik ,dia tak bagi.pastu cakap "nah nah " ,pastu gelak kuat kuat macam kan best sangat..haha..layanz je la cik tembam kan.janji bahagia.+___+.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...