LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, April 23, 2013

Dah dapat update ..yeay !!

As salam.


Finally.dapat jugak update sebab nya pic semua dalam fon baru.bukan fon aku baru beli .tapi fon opis lah. tapi, quality picture dia low la compared to sony ericson.
Fon sony tu ntah pasai apa ntah ,tak nampaq skrin.kelam teruih. nasib admin ada prepare fon lebih. fon free kot.haha.jadik lah kan.

Bila tengok pic, tu dia selambak pic aku tangkap.
Jom tengok pic apa yang terkandung dalam samsung fon yang low quality ni.ish.dah dapat free asik komplen.pang satu kali baru tau +______+.


salted crab

tofu

kam heong chicken


Ni masa makan kat Adam Lai kat seksyen 15 shah alam.tempat nya agak tersorok. tak planned makan situ pun. asal nya p situ sebab usya tinted shop.sekali jumpa restoren ni.

Restoren ni si abby yus pelawak tu punya .land mark ,show room toyota ,dekat kondo apa ntah situ. kena masuk area shop lots ,jumpa kedai2 keta dulu baru jumpa restoren ni.berdepan ngan surau.

Rasa nya sedap.cuma salted crab tu aku imagine crab telur masin.tapi yang sampai rasa mcm butter crab.laki aku kata mcm bukan ja.sebab dia tengok pic macam ada kuah.yang  ni dry.tapi..tetap licin.4 ekoq ketam tuh.
Ayam kam heong pun sedap.beza rasa ngan kat KJ tuh.tofu soya standard je la.

Overall aku kasi 3 ot of 5. harga standard chinese food lah.best tu ,sebab ada selection tuk small portion.so, better lah dari takder size.tak ke pengsan aku & laki aku ja yang nak makan.lain la eryna pun boleh join makan sama kan.hehe..




Si budak bam bam yang tak gheti duduk diam.pusing sana,pusing sini.homai..saba la..huhu.
Eryna now dah macam nak jalan.asik berdiri lepas tangan.
Nanti aku citer separate entries si bambam yang makin notty nih.

And lastly..................




Jeng jeng jeng............apa yang kami lakukan di sini ??? sampai herot berot amik pic ha.sebab ada tangan demoks tu nak makan fon aku.
psssttt..that's the reason why the fon is broken.hahaha

Ok.shall meet again..................ai balik mengundi u olls..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...