Wednesday, March 6, 2013

Oh anak ku !!!

As salam.


My morning view................................ 0___________________0


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





Sekali tengok macam alololo kiut nya,tapi...tengok lagi..kesian nya anak aku.huhu..
Well, itu lah dia rutin harian kami anak beranak.meredah traffic jam dari kota damansara  ke umah babysitter di keramat Au 3.normal road takes around 40 mins.one way ok.kalau nasib tak baik ,NKVE sesak..bertabah lah sejam lebih nak sampai..hohoho..

Dah 2 kali cik eryna tidoq begitu.comey sangat tidoq berbantalkan lengan mama ye.bawak pun sebelah tangan je.kesian tengok member siap mengeroh.
Masa ni dah sampai depan flat polis bbsitter ni,tapi sebab kesian..maka nya kita amik pic dulu lah ye.Punya lama dia tidoq ,nak dekat 30 mins la jugak menunggu dia bangun.last2 aku kejut kan aje sebab dah lambat.

Nak wat camne.bbsitter now sangat lah aku hargai.tak jumpa yang dekat rumah lagi.so,bertabah lah cik eryna ye..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...