LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, March 19, 2013

Makan di sushi king & beli tudung Aidijuma

As salam.

Hari jumaat hari tu ,gatai sungguh rasa nak beli tudung Aidijuma kat the curve.boley ??? ladies can't get enough of shopping.
Memula ,dah masuk website Aidijuma ,tapi nak jugak tengok design nya.
Lalu ,terus bbm en asben cakap nak p the curve.nak carik tudung.plus nak belanja sebab dapat bonus tengah bulan.
Yes ,bonus shaklee.setiap tgh bulan dapat la merasa. Alhamdulillah ,tak le banyak mana, but syukur.lepas la bayar bil tepon, toll pergi balik dari kota damansara ke kuala lumpur plus duit minyak. :)

Ok ,berbalik kepada nak p the curve ,maka kami berjumpa kat umah la .abis ,takkan nak pergi asing2 lak kan.payah nanti.
Mandi ,solat pastu zass.eryna masa tu macam blur2 sebab dia dah membongkang dalam kereta.




Cik eryna yang terbongkang setelah puas menghamuk dalam kereta baling semua barang.-_____-.

Since d curve ni sekangkang kera saja ,so,dalam 15 mins sampai la.memula terus terjah kiosk Aidijuma.sebab takut tutup pulak nanti.
Masa tu ada la 2,3 kastemer .akak kiosk tu baik sangat.friendly.dia layan ja.
Aku nak yang batik style tu.Tapi, dah abis kaler brown+blue tu.yang ada cuma maroon & grey.macam kecewa sket di situ.huhu.

Mujur jugak ,tetiba akak tu kata dia ada reserved kat orang ,tapi orang tu tak jadik datang malam tu, so dia kasi aku dulu.esok stok sampai, dia simpan kan tuk orang tu.
Rupa nya leh reserved dalam masa 2 hari.

Aku rembat 2 helai.nak reward diri sendiri kata nya.batik style tu RM 59 ,yang lagi satu 3 tonne RM40.begitulah ada nya ,tamak tak bertempat.




Pastu ,decide punya decide ,makan sushi king sudah. nak berwestern tgh2 malam macam tak kena pulak.
All the way nak ke Ikano  tu,ntah ada festival apa ntah.macam kat obersee plak rasa nya.




Eryna dah ralit macam nak tidoq. tapi, sebab bising sangat pancaragam tu ( kah ?? ) ,maka dia macam layan je la.bagus eryna, dia jarang nak menangis tak tentu pasal.senang bawak jalan.sebijik macam mama.haha.

Pastu ,dah tak sabar nak makan.dah lapaq sangat ni.nasib tak ramai orang kat sushi king.paling suka kat sini sebab selesa.
Yang kat OU tu tak best.tempat tak banyak ,pastu rasa sesak dalam tu,plus seriau takut kot2 la benda panas tu terjatuh.hoho..paranoid nya aku ni..hehehehe..


dia dah start enjin dahhhh

amboi..hebat nya anak mama gosip apa tu


ni apa kes sampai kembang kempis hidung tu


Memula ingat dia nak tidoq..sekali asik pot pet pot pet.abis dia makan kucing tu ,so kita letak dalam baby chair lah ye.senang sket.
Bagus nya ,dia pot pet sambil ushar kami makan.haha..kesian nya dia..nasib le..



saya punya

asben punya

Aku order markarel.oh m gee..sedap sangat ok.selalu aku amik in plate.kali ni try makarel..sedap sangat sangat.terliur dah ni.pasni nak order hat ni lagi. RM19.90 saja set tu.
Yang laki aku punya daging kot.apa kes masuk sushi order daging.

Dan tambah order telur ikan tu.ntah pa ke nama ntah..
Semua RM 48 kot. beli member card RM20 ,depa bagi voucher RM20 .so,pasni leh la datang lagi.korang cepat2 la beli kad tu sebab dia cakap ,pasni depa dah tak buat promo gitu.
Bulan April ni ada member bonanza.so dapat extra discount.pencinta sushi macam we olls ni boleh la apply.tak rugi pun..


Ok,itu aje aktiviti hari jumaat malam sebab sabtu & ahad duduk rumah saja..huhuhu..



2 comments:

Chibikko Baby said...

Salam sis, ada nak let go tudung aidijuma batik x? Wassap sy ye. 0196246047

Chibikko Baby said...

Salam, kalau ada nak let go tudung aidijuma batik wassap sy 0196246047

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...