Monday, March 4, 2013

Kegilaan pop look lagi

As salam.

Bulan ni aku kena sawan pop look lagi.adoiyai !!!!! tensen ok.
Hari tu kan aku beli baju kaler cream.cantik kot.chiffon full lining.kebetulan jugak,ada farewell member opis,so,pakai baju semenggah sket.slalu jeans je kan.


Pastu, entah macam mana, aku terbukak website poplook.alamak,tengah up new chiffon.tak bley jadi ni.terus beli kaler biru.dah itu aje yang ada pun.yang lain dah sold out.
Petang tu ,tetiba rasa nak beli tunic kaler teal.tengok cam cantik je.entah kena sampuk gamak nya, terus add to cart ,cash out.
Esoknya, dah sampai.cantiksssss sesangat..



Eryna muka tensen ja kena buli pakai topi besday tu.sian si shembams tau.aku suka gila baju ni sampai beli lagi selai kaler merah.canteks bangat.



flowy2 i likey.................-________-


Terus hilang rasa menyesal.tapi,tak ku sangka yang poplook sekejam itu.tetiba depa jual lagi blouse yang sama, kaler lain.
Sebab aku tamak ,aku beli lagi selai kaler merah.pastu,eh yang lagi satu ni pun cantik jugak.
Masa aku buat tu ,tetiba system down.tak dapat baju tu.Aku suke je.save duit kunun.

Sekalinya, petang camtu ,upenya sistem poplook dah haywire.banyak payment masuk kot.so,blouse yang sold out tu dah open balik.
Apa lagi, laju je aku add 2 pcs lagi ,satu merah ,satu hijau.huhu.


baru sampai,fresh lagi.huhu


Okay, sekian belian baju untuk bulan ini.no more please............. +____________________+



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...