Monday, March 25, 2013

Eryna di hari weekend

As salam.




Tetiba lapar..bancuh mushroom soup + biskut cap ping pong.amboi sedap nya...
Gejala biasa orang nak period macam gini lah.Lapaq memanjang..




Serabut pulak tu tengok documents banyak gilllerrr sampai serentak.+___________________+.
Yang belah kanan nak post ke Berlin.
Yang belah kiri nak review.
Yang atas meja nak fotokopi.-___-.

Nak jugak memblog dah tau busy.
Biasa lah, gambar cik Eryna dah penuh album.kena la up kat sini.





Masa ni kat D Arab cafe subang bestari. takmo bagi si bam bam kacau kami makan, kita bagi bekas vits.haha.kejam nya ..kusyuk plak tu makan.semua benda nak masuk mulut.mana tak batuk nya.





Hari Ahad buat puree carrot & brokoli. campoq dalam bubur. amboi,hebat eryna, beras perang lagi ye .tak main la beras biasa. >___<.

Pastu nak kuaq p OU sopink sket barang.Punya la payah cik mek ni nak ajak ber photo.Camne nak masuk pertandingan bayi tembams nih..kihkih..



Eiii..ganasnya..tak feminin langsung.ikut sapa lar tu........................._+++++_






Itu saja aktiviti kami di hari weekend.........
sambung balik keja.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...