LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, February 21, 2013

Tiada tajuk

As salam.


Hari ini agak boring. sebab keje dah settle.kelas sgt kan keja dah abis.ada la keja ,tapi biasa lah mengada.nak jugak main2 kat internet.

Tadada......






Tadi dapat parcel from poplook.haha.apakah niat ikhlas aku takmo menyopping sudah tidak terlaksana.
Tak boleh tgk la blouse tu.cantik sangat tu.Blouse /dress depa ni mmg betul2 memenuhi citarasa tau.measurement depa bagi pun clear.kita pun senang & puas hati.
Tak dak la terjadi kes beli tapi tak muat sebab ketat or loose.Yang penting tgk measurement dulu.
Paling penting sebab murah.& kain nya for me is quite kualiti la.Basuh banyak kali pun tak luntur.
Hari ni pun pakai baju beli kat depa ,henley tunic.labuh.ala muslimah gitu.Likey.


Nak citer cik eryna.Ada la dekat sebulan dok tidoq kat hall.sebab bilik takdak ekon.Lama tu jugak dia berpisah dgn baby cot.
Jadi, aku decide bawak kuaq ja letak kat hall.orang mai umah ,bukan payah pun nak tolak masuk.
So, laki ai pun memulakan projek turun kan lagi baby cot sampai habis ke bawah.Sebabnya itu cik kak dah pandai memanjat.adoi..lasak anak aku ni.macam aku lar tu +__________+.

Normally ,kui 9-10 pm adalah time tidoq dia.Nak tidoq mesti shushu sepam dua.pastu dah tidoq bagi ralit sket ,boleh lah letak kat tilam.Tapi,kali ni letak dlm baby cot.
Tau apa jadi ? Tak smpi 30 mins dia dah bangun.siap sengih2 sebab masa tu kami ada kat tepi kan.Aku biaq ja dia dlm tu.bertahan la sat,pastu dia menjerit nak kuar.-_______-.
Pastu,main main sat ,dlm kui 11 lebey jugak dia nak tidoq balik. So,aku letak balik.sekali, dia terbangun pulak.
Dia takmo ok tidoq dlm tu.Sebab utama dia tak boleh golek.Kalau golek boleh 2 kali ja,pastu   konfem la kena pengadang.Jadi,dia akan mengamuk..adoi..tensi ok.Amik pujuk ,tidoq..sekali bangun lagi.last2, aku letak balik kat tilam..sudah,,tidoq la bawah ketiak.






Gaya seorang pesalah di tengah2 malam buta..huhuhu..

So far ,dah 3 hari lar macam ni.tak kira ,kena train jugak dia tidoq dalam tu.nanti mesti dia ok.dah mcm tabiat pulak ,asal tidoq nak golek dari hujung ke hujung.
Weekend ni mesti tidoq dalam tu.hari kerja jenuh la nak bangun byk kali nak layan dia.ada kang terbabas tido tak msk opis pulak nanti..

Last.but not least..........

-
-
-
-
-
-
-
-


senget


Silk shawl from ladorn.rm11 saja.
Motip ? saja la nak menggediks.asik muka eryna ja..






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...