LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, February 5, 2013

Shawl dari Ladorn london


As salam.

Amboi.beli shawl dari london ke .ko hado ? Aku memang dah lama dok usya2 shawl. tahun ni rasa nak pakai shawl pulak la.tudung ekspres tu pakai jugak, cepat pantas katanya.shawl ni, so far aku still terkial2 lagi nak pakai.kena letak kerongsang 2,3 ketui jugak.mcm mana eh depa kata senang pakai shawl.fail la aku ni..

Well, shawl ladorn ni ntah mana aku terbaca ntah.pastu ,tgk kat website dia.wah.cantik & MURAH.ha..tu yang aku suka terus tamak haloba. starting rasa nya RM 29.90. ada jenis cotton ,chiffon & satin. Aku beli jenis cotton & chiffon. satin tak berani nak try. maklum la,kalau muka macam kak siti nurhalija tak pa la, beli pakai confirm cantek..jadi, dari aku beli pastu tak pakai ,baik aku beli jenis yang aku biasa pakai.

Sebagai testing ,aku rembat 2 helai dulu..senang ja nak beli, tak yah nak mesej2 habaq nak apa ,tanya ada lagi ka apa ka.semua dah set kat web tu.aku testing 2 dulu ,kalu ok,pasni boleh la beli lagi. yang aku tau ,blogger jugak yang owner ladorn ni.keja ka study ntah kat london gitu.


Ni packaging yang aku dapat..


cute kan...

yang kaler hitam pink tu yang balut shawl..i likey..


Amboi amboi..comey sangat nih.terpaut terus.pandai dia pikat hati customer yang cerewet nak murah aje mcm aku nih.pos laju, hari ni order ,lusa sampai la.abis,dah ko order petang..takkan nak expect orang terus post kot.aku rasa depa ada runner kot kat Malaysia nih..cepat benor...

Jom nak tengok ka aku pakai..dah lama aku tak share muka sendiri kan..sekali sekala boleh lah..asik eryna aja..


teaser dulu


ni 49.90 kot

ni 39.90 kot

So,kesimpulan..aku sesuai pakai cara no 1.yang pic no 2 sangat tak sesuai..haha..

Tudung ni senang pakai, tak la jatuh.tak yah iron.aku pakai terus sebab dasar pemalas +_+.
Yang biru tu chiffon.memang lembut.jarang sket kena pakai inner.
Yang merah tu cotton .even though cotton ,tapi senang nak bentuk.tak jarang.boleh pakai terus.cuma muka aku yang tak sesuai pakai gitu.huhu..

Oh..pastu aku ada rembat shawl dari sugarscarf .sebab nak tengok ,shawl mana paling best. yang ni 42 hengget kot.


aku beli hat ni

Ko tengok..muka model cantik je pakai kan..tgk jap g muka aku pakai..huwaaaa...



+__________+

Actually nak amik penuh tapi itu je yang termampu.haha..ok.bye.

1 comment:

leoness said...

cantik je u pakai shawl tu terus...i x reti so kena pakai ngan inner jugak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...