LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, February 18, 2013

Beli shawl lagik dan lagik.

As salam...

Aku punya penyakit kronik sudah datang.huhuhu.
Kenapa aku kata kronik..sebabnya ,bila penyakit nak shopping mai,aku macam kena rasuk.
Masa dalam pantang ritu ,aku sibuk beli segala mak nenek riben ,baju eryna, baju nursing aku which end up baju tu tak pakai sebab besaq.

Pastu,aku gila beli baju.Every week beli kat poplook, whitesoot, pretty chase.sebab top/blouse depa murah2 jugak.sesuai dgn aku yang jimat.com.
Since masuk opis sejak 4 bulan lepas, aku dah beli more than 20 pcs blouse. belum masuk seluar & skirts.Pastu, bila madness tu dah slow, aku gila tudung.

Now,kegilaan kepada tudung tak dpt dibendung.Rasa cam nak lempang diri sendrik setiap kali beli ,aku rasa kaler lebih kurang sama.
Semalam,laki aku dah sound.Sebab shawl aku dah la makin beranak ,pastu kaler nak dkt2.
Inner pun dah beranak pinak.

Ni tudung ladorn aku rembat.Tgh sale.jenis silk. Aku beli dua pcs.selai RM 11. so,beli dua termsk pos dlm RM30 je kot.
Best pakai tudung ni.Even tho silk ,tapi menten. tapi, kalau eryna tarik hancus la jugak.


chakkkkkkkkkkkk !!!!!!!

antara baju poplook

Pastu ,aku ingat takkan beli lagi..sekali masa p lunch kat ampang park ..adoi,,boleh la p beli lagi shawl 3 pcs.
Aku ni mmg tak boleh..kalau org yang jual tu baik,peramah..aku mudah terjebak.
So,last2 beli la 3 pcs = RM 100.

Aku harap kegilaan beli shawl ni cukup2 lah.Dah melimpah2 ,smpai tak tau nak pakai yang mana satu.





Sekian.bye.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...