LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, February 14, 2013

Balik kampung lagi..lalalala

As salam.

Eryna balik kampung lagi yeay !!! Actually ,tak plan pun nak balik kg.even pagi sabtu tu pun boleh duk pikir nak balik ka takmo.nak balik ke takmo.tgk tweeter plus trafik..amboi jem nya.dgn nak bwk cik Eryna.ish..macam payah ja.
Nak p bercuti,semua tempat full.abis, dah last minute book.kirim salam je le.fadan la muka.

So,since takmo melangut ja kat umah,maka kui 2 ptg baru hegeh2 nak angkut barang.
dgn eryna,time tu la dia nak memberry.sabo je la kan.
Kui 3 pm baru nak p lunch.sbb dah bekpes cekodok pisang kat umah.tabah la nak masak sbb sayang pisang tu ayah kasik.balik nanti dh konfem2 tak elok.

Maka redah lah traffic jem.actually, bukan jem teruk sgt pun.org dah ramai balik hari jumaat.slow moving je.cik eryna macam biasa, tidoq,bangun ,susu pastu main.kang nanti tidoq lagi.
Kui 1.30 pagi baru smpi perlis .fuhh..kematu ok..haha..


takde la jem mana pun

shembams dah tido

chakkkkkk !!!!


Tengok tu shembams dah bangun.sengih2 je la.cer takdak sapa tepi dia.mau meraung.huhu.tu muka tu penuh cakaran harimau.suka sangat garu2.kesian dia..gatal allergik la tu sbb mama tak pantang..hohoho.


hi..cute tak gigi saya 2 batang ???


Aktiviti kat kg mcm biasa la.lepak2.p padang besaq.makan nasi kandaq, makan rojak mak bee sedap.amboi.makan saja kan.
Ada tur,tgh makan,tetiba nampak si Aweera.ala,vokalis modjo tu.yang nyanyi lagu "andai ku bercinta lagi..."lalalala..kecik ja org nya..putih melepak.sekampung la ngan aku,tapi sebab dia budak hingusan lagi..so,mmg tak kenai la.hihihi..



Add caption


Rojak Mak Bee.sapa pernah beli kuah rojak dia ?ni yang aku makan dari gerai dia sendiri.original dari ladang.hehehe..tp,makan dlm keta ja.heibat sgt ler tu.sebab nya ,cik eryna tgh susu pulak.pastu tido..so,malas nak turun.time ni otw nak p umah mentua.

bersama bontot ostrich

bersama bontot...oppsss...haha..sapa ntah


Pastu,bwk eryna layan burung ostrich & tgk kuda otw back padang besar.dah brp kali p padang besaq ,takde beli apa pun..tak kose.ramai sgt org.plus depa tak layan local ni.mentang2 aku ckp utara trus kerek.nyampahs sgt.sbb dia tau ,org sana mesti tawaq gila2..hahaha...

Sebab eryna makin ganaz sekarang, so aku tanggalkan semua socks dia.kerja dia sekarang kalau boleh semua tapak kaki tu masuk mulut.mcm sedap sgt ler tu.sabo je la.apa ? nak adik ? tunggu thn depan pulak le.tahun ni nak melaram dulu..kuikui..

Yang pasti,next nak balik kg adalah bulan puasa..oppss..ngeri sebut bulan posa..sebab nya ada 19 hari lagi nak kena ganti...uwaaawawaa..nasib ler labu..

Dan ini perjalanan semalam.................





ntah apa style la shembamsssss



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...