Thursday, January 3, 2013

Barang baik punya

As salam.


My parents turun kl.yeahoo..kalau mak ada ,of cos perut anak2 berisi dgn makanan2 yang sedap best kebabom sahaja.Semalam pekena daging masak asam.Satgi mak kata dia nk masak rendang.Menunaikan keinginan anak nya yang kemaruk nak ber rendang.daging fresh dari kampung.yums sgt.

Eh..nak tunjuk kasut...Beli kat vincci klcc.dekat dgn opis, maka nya time lunch lari kejap p klcc.payah sgt nak pilih kasut kalau bawak baby.kesian kat dia lama menunggu & kita pun tak berapa satisfied sebab pilih kelam kabut.
Aku suka wedges  skang.dulu gila high heels.Need to do something with those heels yang berkotak2 kat umah tu.skang ni payah nak pakai la.sakit belakang.*dah tua gitu la*.

Tadaaaa..


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





Cute kan...ah,feduliks la kalau tak cute.suka sampai tahap nak beli lagi 2 kaler same design.ada soft pink & beige.cantik sesangat.murah pulak tu. RM56 ke RM 65 ntah ler. Ada kredit kad citibank dpt diskon 10%. tapi ,aku mana pakai kad skang.so, abaikan diskon tuh.

Btw, upenya vincci ni lain store lain design eh. Ari tu dah beli wedges kat OU ,kat klcc takde design tur. & design yang ni takde kat OU. Kalau nak beli kt klcc.stok baru..wah..promote....



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...