LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, December 10, 2012

Tuai padi antara masak...........................

As salam.


Hari Jumaat aku EL.sebabnya..nanti later story morry..now tgh lapar sesgt sebab baru pas ngepump..hanya org yang pump je tau tahap lapar or dahaga nya pas pump..

Hasil pump pagi ini.



alhamdulillah..sukey nih


Bukan untuk menunjuk atau pun riak.nauzubillah..tak nak takbur nanti Allah tarik balik rezki,cuma untuk motivasi diri supaya sentiasa ada supply untuk Eryna.
Arini kena extra effort pump untuk esok..sebabnya pagi tadi semua botol kasik yang frozen ebm..kekeke..tapi bukan lama sgt pun..stok bulan sept punya je pun.date baru 28/9..ni semua gara2 kefenatan semalam malas nak pump malam2.pagi pulak,bangun je dah 630 am pun.terus ready botol je.maafkan mama ye cik Eryna.hopefully awak minum abis semua tu.esok mama kasik semua fresh kat awak..hihi...



Ok,,nak g makan dulu la..lapor sangat dah ni...



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...