Thursday, December 6, 2012

Amukan Eryna kat giant kota damansara

As salam.

Semalam after office saja gatal nak p Giant. mcm tak boleh tunggu weekend.nak jugak pegi padahal dah tau time tido cik Eryna adalah paling lambat pukul 10 pm.
Sampai Giant mesti la nak dinner dulu.lapar kot.masa tu nak dekat kui 9 dah.nak cari kedai makan pun berkawad satu Giant tuh. tetiba mcm rasa ada suara jeritan2..oh my..upenya anak ku sudah bernyanyi riang.lately ni Eryna dah pandai menyanyi .dah la suka buat jeritan soprano.nyaring betul dgr se Giant tu hah. anak sapa lar tu >_<

Memula,member ok lagi.tapi dia mana nak duduk lepak dlm stroller tu lelama.ngam2 food sampai, dia dah menempik  mintak pertolongan.last2 makan la omak mu ini dengan sebelah tangan..tsk tsk..pastu, time masuk Giant mmg mencabar sebab dia start jerit2 lagi..aduh..terpaksa la berdokong..stroller tu kasik tolak aje lah.bila tgk dia ok ,letak balik dlm stroller.ada la 2,3 kali amik letak amik letak..hoi..memang lenguh segala urat ni hah..


Nak beli barang pun kena lelaju sebab member dah tak bleh kontrol tahap ngantuk tuh.tgk jam..alamak..dah kui 10pm, patut lah member bising.-_-. express betui la sopink semalam.elok ja masuk keta ,upah sket terus lena cik kak tuh..huhu..tak pass la dia nak kuar malam.



membebel

sudah start nak jerit

ini bukan nangis tapi jeritan soprano


Dan pagi tadi..cik kak ada style tido baru pulak.................



superwomen style


She did on her own.memula ingat dia nak meniarap as usual ,upenya nak sambung tido.Every morning, dah jadik tebiat dia..mesti tido atas katil.so,angkut dia dari bb cot letak je atas katil ,member terus buat aksi begini pastu sambung zzzz...
hai la anak..sungguh comel kamu ini.. -________-.




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...