Wednesday, November 28, 2012

Mission yang possible

As salam.


Hari apa ntah kami round2 kat belah Subang Bestari.Ada misi yang soo penting demi masa depan kami sekeluarga. -_____- .
Tapi before teruskan mission ,kena makan dulu lar.Perut ai ni semedang ja lar lapaq lapaq.gemuk karang mula la sibuk nak sarung korset.padahal elok ja buka benda alah tu ,terus jatuh semua.pfftttt...

Masa tu cik Eryna tidoq.ai pun tak paham,asal dlm keta je dia mcm kena mandrem mesti nak lalok.nak nak pulak kalu pekena susu..terus dia melena.tapi dgn syarat lah ,kena di pangkuan.atau pun kat car seat ajaib tur.

Nama cafe ni D Arab Cafe.pernah makan tapi tapau kat branch nye yang kt Uniten sana.Ni adik laki yang suggest.sedap katanya.Konsepnya cam Saba tu .Ada nasi mandy,khabsah,hanith..cenggitu lah.
Cuma,di melayukan.katanya tokei tu orang Indon.Kaya lah kalu benar, sebab bisnes kad dia ada la dekat 10 branches dah dia buka.

Kami order Lamb Khabsah & air tea arab.Price RM 16 kot per plate.ke silap.entah lah.dah lupa pulak.Nasi Mandy dia mahal sket Rm25 ,sebab tu order Khabsah sbb dia paling murah..kih..kih..some more aku yang bayor,jadik aku paksa asben suh amik yang paling murah.kejam tak kejam..welll......

Teh arab plak..nama cam gempak ,tapi teh lipton pastu letak bunga cengkih tak paham sangat kasi kat mana celah rasa arab.ke memang begitu.....>_<.



menunya

kedainya

Tengah sedap2 makan cik kak bangun.terus laju2 makan nasib tak tercekik.
Oh yes, sejak ada anak ni, ai selamba ja belah kiri kendong anak ,belah kanan mencekik.Since most of the time dia tido ,so ,masih boleh makan.cuma tak berapa nak menikmati sebab kena makan lelaju..tsk tsk..





sempat snap lagi sblm anak bangun

Cuma yang hairan bin ajaib tu ,rasanya dulu dia include skali ngan kuah mcm gulai.skang ni bagi clear soup saja.mcm tak best ja.yang tomato blend tu memang la ada skali..terasa kekurangan di situ.

Rating food bagi aku sedap aje.asben aku je kata mcm tak fresh,bukan sebab lama.tapi maksudnye ,tak fresh sebab maybe di masak di satu tempat pastu distribute kat branches.aku rasa sama je ngan Saba tur.apa2 lah ye.

Dan..



ada org tgh usya nasi lar..


Pastu teruskan mission yang possible...insya allah..kalau menjadi kenyataan nanti kita story morry lagi...



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...