Monday, November 19, 2012

Celebrate birthday di hari Deepavali

As salam.

12 Nov ari tu adalah besday tuan punya blog yang ke 31.tapi,ayat standard ,tak rasa tua pun...
Jatuh plak di hari Isnin & esoknya plak Deepavali.Tulah jadinya celebrate besday belated aje.

Takdak surprise pon.Tepat kui 12 am, 12 Nov en asben yang tgh sebok main game *dah tua bangka pun main game* ,wish besday.dah..itu aje.
This year takdak bunga katanya.very not romantik one.sbb nya dia ckp,bagi bunga last2 di biar layu layuan..abis tu,takkan nak simpan bunga kering puloks.

Jadi,mari la kita makan kt Chillis.last year pun mkn sini jgk.tapi,masa tu Eryna kt dlm perut,baru berusia 2 weeks I guess.hihi..tapi,masa tu tak tau plak preggy.cuma perasan makin gemok*makin ye,makin*


starter wajib..nachos
besday gurl punye

Itu aje pun tak abis..siap tapau.sbb lamb tu portion dia besaq kowt.yg penting mash potato tu sgt heaven..*meleleh*

Eryna buat apa ? Owh..she's sporting one...


lihatlah pipi tembam ku


Best kan mentidoq.sbb dia baru pekena susu lemak berkrim..tu yang ashikkkk je mata tu.mmg sampai kami habis mkn dia tdoq..

Sampai kami sudah makan kot dia bantai mentidoq.besday gurl makan tanpa gangguan.sbb kali ni en asben yang kendong si bam bam.so,dia kena careful makan takut cik kak terjaga..haha..
Kali ni dpt free brownies takmo depa nyanyi.sbb masa tu dok meja depan kat kaunter.some more masa last year,bingit plak dengar depa nyanyi dgn off tune.baiklah tak payah.Buat alasan baby tgh tdoq..so tak yah la ko nak nyanyi2.

Hadiah besday ? Handbag ? dalam anganan sahaja.memang bo-layan abis.
Tau apa hadiah .... repair alarm keta.haha...alkisah,alarm keta tu dah rosak sbb central lock dia dah jem.so,kena tukar the whole parts.selama ni guna manual je lah.sbb org tu dah offer,laju2 kol perodua order parts.nasib keta baru servis ,kalu tak,suh bayaq servis skali.*dasar kedekut..muahahaha...*

Sekian,itu saja cerita cuti kami..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...