LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Friday, November 9, 2012

Cantik menawan dengan BEUTSKIN ESSENCE

As salam.
 
Eh..ada 2 entry plak eh hari ni.macam dah xde keje ko eh asik main internet je eh.
Ok,sebelum anda semua men"syak" wasangka yang bukan2 ,ingin ku katakan ,ada entry tu dlm draft.so,kira auto publish.sbb bila idea mencurah2 ,ai will text tapi pastu peram.
 
Syshshsh..nak kongsi sket ni...pasal BEUTSKIN ESSENCE.Dah tau???..fine..nampak sgt mcm ketinggalan zaman kan..org semua dah cantik cun melecun, ai baru nak terhegeh hegeh.
Tapi, sebab produk ni best sgt..nak jugak share dgn korang.bila sharing baru lah caring.
Takda lah nanti korang kata aku sombong tak mo sharing sharing *eh..macam kan muka tu cantiks sgt la nak educate org psl kecantikan*.
 
OOO..patut la makin cun Adira sekarang yeh
 
Sebab muka tak brp flawless..moh ramai2 kita kasik cun lagi tertarik.
Apa ? ramai artis guna..eleh..tak heran pun.takdelah sebab ko retis maka harus di ikut..but,still they are the good testimonial..at least kan..
But..sbb terbukti berkesan..tak payahlah kisah pasal artis tu nak makan apa pun..>_<.
 
Sebelum tu kena tanya : ( ala2 FAQ laks ) :
 
i ) korang rajin ke tepek toner,moisturiser,krim malam,serum,bla,bla,bla..
 
- rajin ? bagus..sbb ai is pemalas.hmm..bkn malas..tak sempat kekdg lupa.sbb bila anak tdo,kita pun tumpang sekaki.pastu sedaq ja dah pagi upenya.nasib sempat cuci muka,tu pun kekdg terbabas jugeks.
 
Dah..itu aje soalannya..hahahantu betul kan.
 
Cut it short ,ai consume this hot selling meletops product sbb tak sempat nk belek muka lelama.Bila amik produk yang boleh generate beauty *wah kau * from inner ,jadi why not.harga kalau kira balik dgn set pencuci muka yang di beli dah mcm sama.In fact lagi untung sbb set nak mencuci dah boleh di tong sampahkan aje.
 
Lagi pun ,ni bukan takat untuk skin muka saja ,tapi the whole body.Sebab tu lah ai beria2 over nak ajak korang jom beli sebab dia mmg best kebabom.
Tapi,bukan la makan hari ni sok lusa dah nampak.Kena konsisten lah ,pastu minum air masak byk2.Aku kalu tak sebab makan pil ni pun,mmg sentiasa la dahaga sebab fully bfeed kan.Nak nak after pump or bila Eryna menyusu.
 
Malas nak citer panjang lagi...jom terjah BE GOJES . konfem tak menyesal...
 
Bye..salam jumaat ..happy weekend.
 
 
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...