LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, November 8, 2012

Dilema seorang wanita

As salam.
 
 
 
Memang parah jadi fomfuan eh.
Tengok orang cantik..terus zas jom cari rahsia kecantikan dia.
Orang beli Ephra..aku pun sibuk jugakkkkkkkkkkkkkkkk..3 kotak sekali beli.ada lagi sekotak setgh lum habis..
Beautskin essence apa kebenda tgh hot..pun sibuk...ciss betul la depa ni kan..huhu..
 
Tengok henbeg idaman..terus sawan..jiwa meronta ronta tak leh tido malam.
Begitulah hendaknya ai skang ni..
Orang pakai peplum...aku pun nak jugeks..
Pastu beli,sekali..jadik pelam aje..tak muat kt cik B.yes..sejak dua menjak ni tak muat la plak.last2 peram dulu peplum tu sampai jadik mempelam masak. >_<.
 
Dan kegatalan pulak p tgk henbeg coach.sbb skang tgh sale.
Oh my..dah la mmg dok aim beg ni..skali ada plak sale..
Tinggal RM 960 aje weh..aje ? ye la..kt store klcc tu RM 2 k ye..tawaf 100 kali pun tak mampu beli sayang oooiii..
Tengok website henzebeg ini..tidaks..tidaks..aku dari semalam smpi nak buat apa pun tak leh..dok tingat..ni masuk opis ,brp ratus kali duk terliuq tgk gambaq saja..huhu..
 
 
nak ni

atau ni
 
 
 
Acik acik sangat kan taste ai..sbb beg ni adalah besaq.ai mmg suka sebab leh sumbat memcm.Bila mengadu domba kt asben kata coach tgh sale..kot la ada org nk support half.mmg tak lah kan..
Ayat dia.."masa p factory outlet ritu, saya dh suh awk pilih..awk kata,tak pa lah..beli purse saja.so dah tak dak la na"..
Cissss...padahal,masa tu,seingat aku la kan..guna kad dia aja pastu nanti kena bayaq balik.of cos la ai takmo sbb masa tu baru ja beli beg semata nak p sana.tetiba la kan..kata dia belanja..mmg la purse tu dia bagi sbb murah saja la...................eiiii...


tu aku que nak bayaq hendbeg org lain bkn aku punya.tsk..tsk..

 
Ok..teruskan berangan..
 
Sebab tgh sedey melara ni..ai beli baju jelah kt pop look . kebetulan nak redeem voucher..jadiklah buat pengubat lara hati..huhu...
 
 
cantiks kan..murah je
 
Itu ajelah nak citer..dah..sambung layan lagi kot ada yg best best..tapi sambil telan air liuq saja..kot boleh kenyang.....
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...