LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Friday, November 23, 2012

Aksi terlampau di pagi Jumaat

As salam..

Salam jumaat.
Selalu pagi2 ,after susun barang Eryna barulah mamanya mandi.
Kalu dia dah bangun ,slalu cik kak tu akan lepak2 dalam bb cot layan perasaan.tu pun after dia nampak muka mak apak dia dulu la.if tak,harus jerit soprano dulu.
Sebab tu,if dia stll tido,kena cepat2 mandi kalu tak mmg bersilat la nak tenangkan jiwa lara dia tu.

Pagi tadi cik kak bangun kui 720 am after berdesah2 takleh tido masa kui 6 am tadi.
Malam tadi kami anak beranak bersusun kt hall sebab nak ekon.panas nye pasal.Kt bilik tak dak ekon,ntah bila tuan umah ni nk pasang tak tau la.
Elok ja apak nya p koje, dia bangun..so..kita layan la dia dulu..tgk dia dah bertenang sket ( selalu time ni tak mo susu lagi sebab dah pekena masa kui 5 or 6 am ) ,mandi pastu jenguk kejap apa dia buat..owh..dari dalam toilet dok dgr cik kak "menyanyi" riang..
Amik dia kejap,tukar pampers pastu tinggal dia lepak lagi kt tilam.

So,siap2 pakai baju suma..jenguk lagi sekali *masih menyanyi*..

tetapi...dengan gaya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
auw...sexy u...

Tadi saja kasik bogel.suka ok di bogelkan sebab dia dah over sweating..>_<
Steady ja dia meniarap pastu kepala kemain lagi siap uh ah uh ah..slalu ,dia camtu gak tapi nak membebel tak mampu sebab semput katanya..tetapi tadi..kemain ko yeh...





tgh attack gajah kaler hijau dgn air azimat dia tu

Mama loves u to the bit..sukey sukey..
Oh ya,semalam ,after dah almost 1 week asik meniarap kt umah..buat pertama kalinya dia tunjuk skill kt umah babysitter...hihi...eksyen nye dia tu..pasni takleh dok atas kusyen dah le.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...