LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, October 15, 2012

Eryna jalan jalan

As salam.
 
 
Ok,fine...skang ni blog ni citer pasal Eryna je lah.he..he..
Sabtu lepas ,saja bwk Eryna jenjln.boring lah kt umah.
Ni bkn her 1st outing.
Masa pas cucuk ritu dah siap bwk g OU.
Tapi,masa tu xbeli baby carrier lagi ,so mmg lenguh abis la bwk si tembam tu sbb abahnya xpandai pegang lagi..
 
So,skang dah ada carrier..mari kita test..
 
Eryna plak jenis rileks..
Dia akan nangis bila nk susu or lampin basah or nak tdo...
So,masa dia tdo dpt makan peacefully even sebelah tgn duk kendung dia,sblh tgn duk suap mkn.
 
Eryna at Paradigm Mall KJ


Susu plak..no hal.dia minum cepat,after sendawa ,msk dlm carrier ,dia suka.siap tertido lagi ha..bagus anak mama !
 
 
Eryna at Ikea
 
Syabas ! Eryna pass outing..pasni leh bwk g jalan2 lagi....
 
 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...