LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, October 22, 2012

Eryna berweekend di Melaka

As salam.
 
 
 
Hallo...monday morning.
I always lovesss monday ..pui..xagak2.nope, I hate monday..sbb weekend puas menguli2 eryna, when it comes to Monday ,rasa separuh hati nak bwk dia antar pengasuh.well..that's life for now.hu..hu
 
Btw, last weekend kita p jalan2 Melaka.not actually jln2 sbb p sana pun atas sbb lain.
But,plan asal dh cancel ,tapi, ttp kena pegi sbb dah booked hotel.
Seri Malaysia je ,kt Ayer Keroh. Per nite RM 220 book thru Agoda.
Hotel ni dah buat some revonation ,so bilik pun cantik.at least xle horror mcm seri malaysia kt penang tu.gile xbest.dgn tv ala2 zaman2 batu.
Nasib yang kt sini dah up sket..tv ala2 melekat kt dinding gitew kan.
 
Back to cik Eryna ,she was soooo good ...sleeping beauty all the way to Melaka.
Sampai2 hotel ,telah memberak dgn jayanya..wahhaha..bagus anak mama.
We gerak from Cyber ( sbb pekena nasi arab kt Saba dulu ) dlm 3 ptg & smpi dlm kui 5 ptg kt sana.
 
 
Eryna sleeping beauty in her cot
 
 
Apa aktiviti ?
xde pa pe.cik Eryna still too young nk paham pa pe pun.
Nak bwk g pool kang tenggelam anak mama tu.
Yg penting for her ,bwk jalan dia mmg suka lah.
Asal dpt susu,mandi,membuang segala benda baik lah dia tu..
 
ni baru pas memberak..huhu
 
 
 
with mama..tp sedey la pic blur laks tu..eryna pakai skirt tu

Hari Ahad bwk Eryna p jmpa kazen2 aka anak maklong kt merlimau,pas lunch balik ke sarang.
Sampai umah dah maghrib & alhamdulillah ,Eryna xdak la kata nk meragam malam .sbb kan ada jgk baby yg jenis meragam nak nak after jalan jauh...
 
So,Eryna is pass jalan2 ..pasni boleh la kita jalan2 lagi ye...
 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...