Wednesday, October 24, 2012

Dah gemuk balik

As salam.

Hari tu kan baru feeling2 rasa slim *ayat xmenahan*.
Memang feel slim river kalu sarung jeans yg beli kt factory outlet usa tu.sbb size dia kan ikut minah salleh.patut nya kan beli 1 size smaller kan.
So,pagi tadi kan..tetiba rasa gemuk sket dari smlm.
Puas pikir nih apa la aku dh makan all this week sampai mon mon balik nih.

Yelah ,baru tingat..
Apa x gems nya..
Weekend ritu ,memula mkn Nandos.
Pastu esknya plak melantak kt ikea.dgn meatball,dgn spageti,dgn kek lagi.
Pastu p melaka,belasah nasi arab..lamb lagi.asam pedas lagi.
Cer tgk..mana celah nak slim oiiii..

& tadi..hajat nk diet agak xmenjadik sbb .......................



for her

for him
 
 
Ada org tu rini keje abis awal..jadik kita pau lah makan kt kedai nelayan nih.kata org nk belanja tu suke mancing khennn...
 
Jadi,mlm ni no dinner..


& untuk kepadatan kembali susuk tubuh..kena pakai pb balik la nampaknya*walhal aku xpernah percaya pb bagi aku kuruih pun*...




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...