LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, October 15, 2012

Akikah Eryna at 3rd Syawal ( 210812 )

As salam.
 
 
Eryna selamat discharge hari ke 5 .
Dari awal dulu ,aku mmg dah niat nak buat akikah Eryna masa raya.
So that semua org dpt attend.
Kebetulan ,ayah & mak nk buat kenduri pindah umah baru.
So, 2 in 1 .
 
Jadi ,Syawal ke 3 ,majlis akikah Eryna serentak dgn house warming parent's house.
Memang meriah .ramai sgt org datang.
Aku share ngan asben buat kambing sekor. upah org je masakkan gulai kambing.
Tapi lauk lain semua masak sendiri.
Alhamdulillah semua cukup..
Duit raya Eryna pun bykkkkkk...hihi..nak buka tabung haji xbuat2 lagi nih..
 
 
Eryna sebelum botak..lebat nya rambut
Eryna was good masa nak kena cukur.
Dia bley rilex ja.
Memang gud girl la...sayang Eryna 100000000x.. ^_^


sudah botak..hihi
 
 
Since pantang hari ke 15 ,mmg xdak la nak dress up cantik2.
kang org konpius aku pantang ke idak kan.
Memula mcm rasa nk buat buaian ,tp,mujur xbuat sbb ramai sgt org dtg ,kalu buat buaian2 tu ,konfem runtuh dek kena kerja ngan bebdk.
Aku pun lepak kt bilik saja ngan Eryna.
Orang plak xputus2 mai sampai mlm.
& aku sempoi ja pakai kain batik sudey..xdak amik pic yg proper pun..huhu..
 
gemuknya diri ku ..hoho

menu of the day

dap dap...

 
Lauknya :
 
Nasi Arab
Nasi Putih
Gulai kambing
Daging kicap
Ikan goreng
Ayam masak xtau..hoho..
Acar
 
Meriah ken..mcm kenduri kahwin.
Ayah actually tambah menu.Dia nazar masa Eryna kt ward dulu.
 
See, Eryna..semua org sayang sgt kt Eryna.
Hopefully ,Eryna membesar dgn hormat semua org ok..
 
 
oooooo..semua org syg kite ek.... ^_^


 
 
 
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...