LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, July 3, 2012

ermmmm

                                                                             As salam.

Lunch today.
Simple sbb dah mkn 1 tupperware mee grg masak smlm.
Plus member cari mkn mc plak.so..malas nk kuar..




xde mood mcm biasa.dokumen dari 4 negara smpi serentak.mcm tau2 dah nk cuti.
mcm saja nk suh settlekan jugak b4 cuti.xsaba nk cuti weh...

appraisal lum settle.kalu yg ni settle ,nak apply cuti terus.malas malas..ho..ho..
curi2 jugak minum coke.tekak teringin benar.hai anak, mama awk ni sorok2 kt opis takut kena sound ok.

Weekend hari tu p cek up 35 weeks +. lg 2 weeks baru jmpa doc lagi.
Dr Zarul xdek ,jadi jmpa Dr Ratna pun ok.lemah lembut ya amat.
& proses sgt cepat.
Sampai PMC kul 840 am camtu , dkt kaunter ckp dah ada 7 patients tnggu turn.
Dia ckp weekend slalu depa ni dtg awal pagi even tho buka kui 8 am.
So, xpe la.x bfast lagi.boleh la mkn kt restoren kt situ.sedap jgk.pernah lunch skali ms buat cek up opis dulu.
Proses pun cepat -register ,test urin ,amik bp ,berat then p bfast.
Masa bfast ,akhir nya dpt gak mkn lontong.sedap...
Mmg lama mencari punya payah nk jmpa...hi..hi..
30 mins bfast ,msk klinik ,xsmpi 15 mins dah jmpa doc.
Pastu dlm ms xsmpi 10 mins dh settle semua.
Alhamdulillah doc kata semua ok.siap si kecik tunjuk muka lagi ,waving la tu.
doc kata ,'bagus ,bagi kerjasama'..he..he..


lontong sedap.. >_<

Then , ingat nk sopink tp tensen lah nak pilih baju or seluar.ingat muat ka.
Last2 sopink stationeries utk opis...LOL...
& bantal nak tdo.xde mood tgk baju...alasan : sbb gemuk mana muat.

Jusco OU ada member's day card 3 & 4 Apr ( eh..rini la start ) ..ada eyeing on something..tp ,ikut rajin.skang ni mengah2 dah jalan. sbb perut makin menekan..hu..hu..

Owh ya ,bb sudah 2.2 kg's..doc kata normal & good progress for 1st child.ho..ho..takut la kalu besar2 kang mama xleh nk push..asal normal sudey...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...