LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Wednesday, July 11, 2012

37 minggu sudah

As salam.


Pejam celik sudah 37 weeks.wah..cepatnya.rs cam baru jek dpt tau preggy pastu beli brg bb..p jln2..makan itu ini..hu..hu..
Hari ni dpt update dari bb center.katanya bb dah full term..wohoo..xsaba nih.tp,masih lg bekerja.
Rasa cam nk cuti skang jugak.
Hari Jumaat ni handover ,then next week sudah free.ingat nk cuti hari 1st puasa tu.
Tapi,kalu lah dpt mc dari doc..alangkah bestnya.dpt cuti awal..lepak2 dulu..

Hari ni,perut rasa mengeras plak.Time drive plak tu.Woo..risau gak,tp cepat2 pujuk budak kecik ni..sabaq dulu na.kuar la lepas gaji nanti.haks..bkn apa,ingat nk mkn buffet ramadhan best2..sempat lagi tu..
Pastu still ada benda alah nak beli lagi ni.benda2 xpenting pun.brg2 sendirian berhad.

Lepas pujuk2 ,dah ok.
Tapi, ni jadi lagi.but xkonsisten lah.ho..ho..main2 lak dia.
Ikut pembacaan ,itu tanda rahim tgh bekerja.ye la,dh makin hampir pun kan.
Rasa mcm nk dekat jugak..sbb tang mengeras dah rasa,ari2 dah rasa sengal2 sket ....& terbaru dh rasa back pain sket..wowowow..mak kata tanda2 la tu.tp,it will take at least 1 week gak tu..
Wallahulam..
Mintak2 weekend ni cek up ,doc dpt bg mc.kalu x,mmg burn annual leave lah.xpelah,mmg dah malas nk msk opis.boss pun dah bg green lite.keja pun dah settle.appraisal pun done ( plg penting.)..

Jom layan pic makanan..wahaha..mentang2 xdak alah..asik tunjuk makanan jelah.
Ni cempedak ayah bwk.boleh dikatakan every mths parents turun sini.
Memula buat visa p us la,pastu depa p umrah,pastu kami p states,pastu kazen kawin -memula recep wifey ,pastu recep dia pulak ,pastu ni latest ,my sis yg baru grad tu ada interview.
So,mcm2 la buah2an bwk..
harum manis,jambu batu ,rambutan,manggis,dokong,pisang,durian,cempedak..ho..ho..bestnya..mmg xkempunan la nanti tme pantang..hiks..


serawa cempedak mak msk ,tp sago xdak plak..but still yums..

cempedak goreng sy msk..dap dap

Dalam fridge still ada balance cempedak lagi .mlm ni boleh goreng lagi.mana tau sok lusa terbersalin ,xde la daku kempunan..
Ish..tapi,mintak2 bb kuar lepas 25 aribln ye...nk sambut anniversary lagi nih..nanti xsempat mkn best2.. >_<




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...