Wednesday, June 27, 2012

Promosi kerja kawin kompleks kraf

As salam.

Hari ni puasa.
Puasa ganti hari ke 7. Esok insya allah hari ke 8 aka last day.
Next month dah nk puasa baru sibuk nk ganti.

Dah lama puasa ,suddenly puasa ( last hari tu masa bln 4 ) ,bb sgt cranky kt dlm. She mcm expressing her lapar & buat karate non stop.
After pujuk2 now she ok.

Then,lunch member opis ajak p kompleks kraf kt Jalan Conlay.
Jgn xtahu, kompleks kraf ni one of our lunch spot jugak.
Lauk2 dia can be said sedap & xmahal sgt.

Kompleks kraf tgh buat promosi kerja kahwin.
Tapi,byk jugak booth tuk batik.Lawo2 ,harga pun lawo.
Dewan divide by benda yg dijual.So,ada dewan khas tuk pelamin & baju kawin.Lalu je,mak dah kawin kot.

Jalan2 sampai tgk food.hmm..nasib posa,so x de lah dok men test segala dessert yg manis2 tu.
Tapi,sempat jugak beli wajik, puding diraja ( katanya dessert ni feveret diraja pahang ) & maruku.dpa dap..x saba tunggu berbuka..ha..ha..

Those yg nak kawin tu,boleh la intai2. mana tau ada yg berkenan.Booth xde la byk ,tp yg penting ,selesa..xpanas.sbb dlm dewan.

wajik, puding diraja & maruku di sebalik files.


Me not in the mood of working anymore.
Counting another 2 weeks to kerja.Then ,nak off ..nak lepak2 ..find time for myself b4 ada new addition to the family..insya allah..
x saba nya mama nak jumpa awak ni .. ^_^... mcm muka sapa la awk nanti ye...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...