LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Wednesday, June 27, 2012

Promosi kerja kawin kompleks kraf

As salam.

Hari ni puasa.
Puasa ganti hari ke 7. Esok insya allah hari ke 8 aka last day.
Next month dah nk puasa baru sibuk nk ganti.

Dah lama puasa ,suddenly puasa ( last hari tu masa bln 4 ) ,bb sgt cranky kt dlm. She mcm expressing her lapar & buat karate non stop.
After pujuk2 now she ok.

Then,lunch member opis ajak p kompleks kraf kt Jalan Conlay.
Jgn xtahu, kompleks kraf ni one of our lunch spot jugak.
Lauk2 dia can be said sedap & xmahal sgt.

Kompleks kraf tgh buat promosi kerja kahwin.
Tapi,byk jugak booth tuk batik.Lawo2 ,harga pun lawo.
Dewan divide by benda yg dijual.So,ada dewan khas tuk pelamin & baju kawin.Lalu je,mak dah kawin kot.

Jalan2 sampai tgk food.hmm..nasib posa,so x de lah dok men test segala dessert yg manis2 tu.
Tapi,sempat jugak beli wajik, puding diraja ( katanya dessert ni feveret diraja pahang ) & maruku.dpa dap..x saba tunggu berbuka..ha..ha..

Those yg nak kawin tu,boleh la intai2. mana tau ada yg berkenan.Booth xde la byk ,tp yg penting ,selesa..xpanas.sbb dlm dewan.

wajik, puding diraja & maruku di sebalik files.


Me not in the mood of working anymore.
Counting another 2 weeks to kerja.Then ,nak off ..nak lepak2 ..find time for myself b4 ada new addition to the family..insya allah..
x saba nya mama nak jumpa awak ni .. ^_^... mcm muka sapa la awk nanti ye...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...