Monday, April 30, 2012

Alhamdulillah..

As salam.

Alhamdulillah..byk kena bersyukur nih..saya sudah 26 weeks + last week. Bb kicking makin menjadi2.xpelah nak ,teruskan gerak ,jgn diam aje. Masa pegi scan ,still xnampak the gender.aiyo,bb so shy la.doc ckp kena buat 3D baru nampak.but ,for me, xkisah la gurl ke boy janji sihat walafiat ,sempurna akal & fizikal..amin......
Bb mmg sgt naughty tau.dia suka pusing2.plg funny ms kt KK ,nurse nk detect heart beat dia siap tendang2 smpi nurse ckp ,'eh,tendang plak dia..eh.tendang lagik"..hiks..smpi nurse ckp, bb boy nih..hew hew..
Then,masa g klinik pun sama, doc nk measure pun susah sbb dia main2 kt dlm tu.Alhamdulillah everything fine & sgt clear bb sihat ,dah sempurna kejadian nya. nampak kepala, jari ,tulang belakang,kaki,heart beat yg kuat ,organ dalaman pun dah terbentuk..alhamdulillah...

Itu kegembiraan yg pertama.
Yg kedua ..saya dah dapat beg idaman saya..yeay !!!!....
Ini yg saya suka.actually ,i was looking a big spacious bag yg i bleh campak all my thingy during travel nanti.Tau la,i dah xbleh nk pki beg galas kt blkg ,so,nk cari something yg i bleh sandang je.dlm tu dah list nk letak telekung la,vitamin la,tumbler la,slipper la,stokin la,snacks la & mcm2 la list..so,this beg is just a good option...


tadddaaaaaa !!!!

Ni lah dia MBMJ hillier hobo..ok,dia adalah sgt besaq ok.gile besaq.masa smpi thru pos laju tu ,saya dah terkulat2 tgk packaging dia & percayalah ,ia adalah besar..
Bought from website sini begchanteq2.blogspot.com  ..akak ni mmg best & cepat je servis.
I paid 2 kali ,final payment buat, terus dia post esok nya dah sampai..wah..ni saya akan posa la beli beg..mind u ,this is d 1st ever i penah beli handbag semahal ini ya.
Beg paling mahal pernah sy pki adalah guess.iaitu beg hantaran.that's it.yg lelain ,I mmg byk handbag tp cap biasa2 je mahupun uptown.tp,semua beg2 tu dh msk tong sampah sbb masa spring cleaning hari tu ,zip dah koyak la, faulty here & there & xbleh pki pun..
So,yg ni adalah leather..jadik ,saya akan teruskan lenjan sepuasnya2..hu..hu..


tgk lah betapa besarnya ia.miley cyrus pki nmpk stylo yo..

Kegembiraan yg ke3.saya dh dpt kebenaran dari doktor utk terbang..alhamdulillah..doc kata as long mummy is healthy ,xdak masalah..amin amin..pasni kena bgtau bb takut dia terkejut / cranky plak sbb air pressure kan lain..some more the journey would be 6 hours + 13 hours..phew..masak la atas flight nanti.insya allah..doa kan yg baik2 saja...amin amin ya Allah...

Insya allah,saya akan bertolak Jum via Emirates airline at 730 pm ...doa byk2 moga2 everything is fine..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...