LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, March 8, 2012

Borak2 kosong :)

As salam.

Last week,ex-colleagues dtg rockin my house.Altogether 7 person ( 3 couples -yg srg tu ada partner ,tp ,cik abg nya always bz..) .Seronok sbb lama xjumpa.So,I decided msk spageti bolognease & puding karamel. Ni 2nd time buat karamel .Everybody like it .Habis sepinggan. *tepuk tangan*.Lepas ni boleh buka bisnes puding -mcm saranan kakak sy.hari tu,ms d families dtg ,xsempat nk buat -bkn xsempat ,tp xlarat sebenarnya. Dpt buat nasi tomato ( mak msk ) ,tp sy msk ayam msk merah satu belanga ( 2 ekor ayam ) pun dh terasa penat nya.Tp,hati happy semua org suka.

Berbalik to those ex-colleaugue, lepak punya lepak ,last2 xde satu pon pic yg amik.Rugi plak rasa.bkn sng nk get together mcm tu.Srg bwk cheese choc cake ( sedap sgt ) ,srg bwk 2 ekor ayam golek ( ratah xingat ) & srg bwk sosej bun. Alhamdulillah,licin ( selepas sy habiskan spageti yg tinggal sepinggan saje & bwk lebihan cake ke opis -puding karamel licin dikerjakan husben ( mmg tinggal 3 slices for him )..

Esok mesti baby center akan update -I dh 20 weeks -yeay !!! I luv my belly ( cuba amik pic sendri,tp asik dpt captured muka aje ,but belly not really nmpk )..xterasa cepatnya ms berlalu.alhamdulillah, sy berjaya melaluinya tanpa morning/nite sickness.setiap org habuan lain2 kan.ada org ckp,nanti labour maybe xseindah sbb ms preggy sgt smooth..for me,kita redha.saya percaya dgn pahala yg Allah janjikan..apa jua nanti,insya allah..apa yg kita boleh buat,doa & doa without failed.amin amin ya allah..

& craving saya pada certain foods itu masih.masih juga mencari kopi,sekarang seminggu sekali.hmm..xtahan daulat.eh,tp,ms 1st trimester xminum langsung.kira dh msk 2nd ,org kata ,dh kuat sket,so,berani la curi2 sket..tp,its no no until the next week..

Penutup hari ni- to all ladies -semoga molek2 selalu ^____^.


secawan kopi di ptg yg sejuk -celah2 timbunan finance files..


p/s : org keje gomen happy ye..tahniah dpt kenaikan gaji.saya belum terbuka hati mahu bekerja dgn gomen..tp,happy for u guys :)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...