LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Friday, November 18, 2011

Tiket wayang hadiah dari Nuffnang & TGV

As salam..

Aku baru balik pas mengambik tiket kt Nuffnang.jantung aku tgh berdegup laju lagi ni sbb rushing gile nk g sana. Like entry aku pasal besday aku tu,so,aku gagah kan jugak pegi amik..tiket free beb..4 keping plak tu.dasar suka brg subsidi kan..ehhehe


knowing Jln Sultan Ismail,aku mmg kena plan time.kalu pegi in between lunch,mesti stuck dlm jem & kalu pegi ms hi-tea time tu,mesti stuck jugak sbb org berpusu2 nak balik.Sbb ni 1st time aku g Nuffnang,so I have no idea at all mana la tmpt alah ni..tgk goggle maps..ooo..dekat aje la..


 
Aku actually,dh msk lorong yg betul ke arah opis tu,tp,sbb dari depan tu aku nampak building Heritage,aku ingat itu la bgnan nya .padahal itu Heritage Spa..ok,jln lagi ke depan ( panas nya yg amat hai...kete park tepi2 aje )..apa kes aku nk park kt open parking tu,kena bayo RM3 ..ches..baik je park kejappppppppppppp je kt situ..insya allah*sambil tawakal moga keta kecik aku selamat*.


 
Jalan2 dok gak blur..hoi mana la building ni.tgk dah betul dah Jalan Yap tu..nasib aku bijak skett ( sgt la )..upenya,sebelah aku je.sengal !!!..


At last jumpa jugak la building ni..mmg heritage..& staff Nuffnang ms tu tgh mkn2..aku suka opis ni nye konsep..open concept..cuma,sbb ms tu mcm hingar bingar dgn org ( ke staffs dia..or guest ) ,so,rasa mcm a little bit crowded je dlm tu..but,who cares kan ? kekdg..envi yg sempoi tu lagi org suka,dari yg sgt formal kan..


Btw,thanks sbb bagi tiket free ( tiket wayang je..kecoh..lain la tiket g tgk Blogger Award tu..LOL )..at least free..itu penting..haks..haks...


 
Aku tgk byk jugak bloggers2 yg belum redeem tiket tu.berpages2 dia bwk list tadi masa search nama tadi..weii...cepat ar g amik..valid until 15 Jan 2012..xnak,aku sanggup pegi lagi amik..
Ok,aku dah plan nk tgk Twilight & maybe Immortals...hmmm...TGV OU tgh under construction plak..maybe TGV Piramid is the nearest..tp,aku xbrp suke Piramid sbb jem 24/7..xpenah xjam.cukup la 2 thn ulang alik g keje dulu..tp,kalu terpaksa,pegi jugak la situ kan...



 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...