Monday, November 21, 2011

Santai santai tgk sukan sea

As salam.

Wah,aku suke giller Msia menang  vs Myanmar..eh,suma org Msia mesti la suke kan..Tapi,aku rasa kan,ada percubaan Indon saje nk jumpa Msia kt final ni.drg saja buat2 kalah,pastu menang blk,pastu lawan balik..kiranya baru la gempak seh dpt menang on final.sian,players Msia smpi kena naik Barracuda balik hotel.dasar ***** betul la org Indon ni..eh..aku kutuk2 kang dosa..hu..hu..

Ok,aku plak cam biasa,mengadap tv tu kena la ada mkn2 depan tv.laki ai jenis paling2 ada kopi o cicah bahulu panas pon layanz..maka nya,hari tu,aku msk cucur kentang & megi goreng perasa kari ( share aje..sharing is caring..padahal mengejar masa sbb game dh start weh... )

megi goreng perasa kari -letak udang,fish cakes & telur grg hancur

bancuhan tepung nk goreng

end product..with sos thai

root beer for me & hot tea for him


Gelas hard rock tu mmg cantik..kekenyangan air minum gelas gedabak cenggitu.itu kenangan ms kt Phuket.HRC ada set drink ,sapa yg beli air tropical freeze tu free gelas.total dlm RM 64 kot.kira sgt murah la kan,sbb gelas tu cantik..ekslukip lagi tulis HRC Phuket. & air tu pon sgt sedap.actually,blended banana with pineapple..perghh..menitik2 air liur plak bila tingat..sedap sgt..

Waiter HRC tu  penah duk Penang,so he can speak a little bit Malay plus sgt friendly ok.dia ni org sana la,tp muka cam Msian je.dia la yg melayan aku & hubs that night.mcm2 dia borak.& masa nk bayar,dia cuma punch yg tropical fruits set glass tu aje.yg lain,on house..best kan..apa nama dia,dah lupa plak..maklum la,nama siam,susah nk ingat..

and yang mug tu,yg Arsenal tu,pon sama beli kt Phuket.masa tu kedai jual brg Arsenal tu dah nk tutup for good.kedai tu dlm Jungceylon.aku tnya bdk tu,nape nk tutup,dia pon xsure..dah la masa tu,time yg Arsenal kalah teruk ngan Man city ..yg kena kutuk Arsenal masak merah tu..7 gol ek bolos..so..agaknya,sblm di malukan lebih teruk,baik tutup aje terus kan..agaknya la.

Mug tu rega RM20 aje.very cheap sbb normal price dlm RM45 & masa tu semua brg less 50%.siap jersey dia tinggai RM50.cantik lak tu..since laki ai kan Arsenal fan ,padahal xde sapa nk minat club tu weiii...mmg die hard fan betui la..

eh,aku ni tgh citer psl sukan sea kan ?..btw..congrates Msia...& kami mkn dgn licin sbb Msia pon dah sumbat gol...horey !!!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...