LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Saturday, November 12, 2011

Masakan masakan yg biasa

As salam.

Since lately ,i'm so into cooking,jadi,hari2 pas blk opis,memsk tu adalah satu passion that i really looking fwd.dish nya setakat 3 jenis je ( main meal,sayur n side dish ).tp,lately,badan rasa lesu aje.mcm xcukup tenaga.asal mlm kui 11 pm,mata tersengguk2.wah,tugas as part time housewife ni bleh tahan berat jugak ye.memsk,basuh baju,lipat baju.tonyoh toilet pon ye jugak.bgn pagi kemas katil pon ye jugak.hmm..nasib iron baju hubs antor dobi..setelah aku menghanguskan kemeja opis dia..hua..hua..

Btw,menu hari khamis adalah ,

kobi grg tiram,telur dadar & ayam masak hitam bermadu. :)

table setting tuk family kecik
Ayam grg bermadu msk manis hitam tu sedap okesh...^_______________^.even rupe dlm pic mcm eh..apa tu..tp,dia ada kaler2 lain seperti tomato yg kaler oren tu..laki aku smpi kikis2 kuah tu sbb suke ..*happy*...

& menu hari jumaat ,

sotong grg kunyit,pekasam & mempelam letak kicap
nampak sotong grg kunyit tu cam kan kcg panjang je upenya kan.sbb nya sotong2 cap giant ni comey2 sgt..xnmpk tenggelam dek sayur tu..tp,hidangan ni membuka selera nak2 pekasam pak leh ni.& jugak mempelam kicap tu..perghh..terangkat habis..sedap sgt..*terliur*..

itu saje masakan minggu ni..sampai la,at 12 am tepat,hubs wish besday..eh..eh..dah tue aku ek..*sedih*sob*sob*...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...