Wednesday, November 16, 2011

Korea lagi...korea..

As salam..

Aku dah lama xtgk drama korea ni.since kawin ni,xsmpt nk buka lap top..eh..sbb aku xbwk blk laptop opis..laptop laki plak,hari2 dia bantai main game..jadik ,aku hanya mengadap master chef sblm terbongkang zzzz depan tv..kang nanti pas habis en somi ber'juang' tu,dia akan kejut kan aku .
ok,aku berat sketttttttttt,jadi,jalan sendri ye pegi bilik *sadis*..

tetiba,kwn aku bgtau,ada citer thai,tp shoot kt korea.dia kata,memori ni sbb journey to korea.aku plak mmg xde connection kt umah ( bila mau psg unifi ni ??? ) ,so sempat lah b4 blk opis smlm,aku buka 1st part kt youtube..

tajuknya....

Hello Stranger ... *full version aku baru dpt kt YT..durations : 2 hours*

since aku baru tgk Part 1,aku xleh la komen smpi habis.basically,citer ni pasal,org thailand g korea.yg bdk pompuan ni g as backpackers & yg bdk laki ni ikut tour.yg agak pelik tu,camne bdk laki ni bleh g ikut tour sensrg..maybe akan citer in other part..

sbb 1st part ni ,bdk laki ni kena dajal ngan member2 dia,so dia g airport xde luggage semua.sehelai sepinggang.& smpi sana,org ikut tour,dia boring je sensrg sbb xde gengs.
pastu kesejukan sbb masa tu tgh 0 degree.

yg minah ni plak,dia tipu boyfren dia,ckp dia g korea ngan kwn dia,but actually she went alone..yg aku suke of cos la,dia tunjuk seoul,ke'peghak' kan minah tu..sama la cam aku..ha..ha..suke suke..tempat2 shooting tu plak exactly yg aku p..so,lagi double suke..plus guesthouse yg dia duduk tu,aku penah nk book..tp,atas sbb2 tertentu,we opt for others...details more at sini ...

Jadik,after Part 1 tu,aku dh ketagih nk tgk next,sbb ni kan filem..which actually 1hour plus je..ok..sabar2..hari ni after office hour,sambung ok tgk...^______^.

So,sapa yg tgh plan nk g Korea tu,tgk la citer ni as a teaser..trust me..hati mesti terkinja2 xsaba nk sampai sana...heheheeh...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...