Friday, November 11, 2011

Hadiah Hari Jadi Sayaaaaaaa

As salam..

Cantik kan date hari ni..111111..aku kurang bernasib baik sbb lahir a day after.kalu x,cantek aje no ic aku..811111 instead of 811112.eh..dah 30 thn aku..xpe,jiwa muda..kah..kah..

Btw,benda2 hadiah ni aku dh dpt sms since early Nov .usually kalu kita join card members ,maka nya akan dpt mcm2 la hadiah..contoh : Jusco, Carlo Rino,Celcom ( free sms & call ), La Senza ,Gucci ( ok, tipuuuuuuu :p ) & so on...

Semlm,tgh rilex2 tgk citer baru pengganti Sofiyya tu , btw,drama baru ni xbrp kick..
Sambung balik,dpt email from Nuffnang ,

Dear Nuffnanger,

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!
As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)
Feel free to drop by and collect your passes from the Nuffnang office before 12 December 2011 (Monday). Our office is open from 9am - 6pm on weekdays (with the exception of public holidays), and is located at;

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.

weeee..terbaik wok !!! aku baru je subscribe Nuffnang & dpt plak free tickets..ok,maafkan aku yg sgt 'peghak' sbb ni 1st time ok dpt hadiah dari Nuffnang..thanks to TGV jugak..

Bila nak collect ni eh..dah mcm2 movie terbayang2 kt kepala hotak ni..double joy !!
Thanks to both !!! ^___________________^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...