LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, November 22, 2011

Eja dress vs mine :)

As salam..

Saja je entry kali ni.....



Eja masa FFM yesterday night...



and ...........................................















this is me during my big day









spot the difference ??? hoih..muka xsama pon..ye lah,sbb i'm talking bout the dress..ada iras iras sipi2 kan..kan..ok.fine..aku perasan la ni ye..but,the moment aku tgk Eja naik atas stage smlm,terus aku cam ..eh..ni mcm ala2 dress masa aku kawin ritu la...

ho..ho...ada iras iras x...DRESS ok !!!DRESS !!! .....................


ala,kecoh kan..padahal,aku pon curik ilham from mag Pengantin,pastu beli lace,chiffon,satin ,then send kt tailor..owh..nostalgia betui carik kain tu..masa dpt idea dress ni,aku & bf ,aza g Jakel.pastu,nmpk kt mag ..eh..canteksnya dress ni..aku dah meroyan2 nak jugak design tu,so,aza tlg snap & print kt aku..

pastu,xlama pastu..pas dah ada date nk kawin,bln 5 ms tu,aku kontek akak tailor aza tu,& antar kain..lace tu beli kt Madras Jln Tar..murah je RM 199 for 2 metres..yg baju recep lagi satu,lace tu mahai sket..1 meter dlm RM 200 kot..sbb aku beli 2 metres,almost RM400 ..dpt diskaun jugak..

but,the chiffon tu mmg aku double suka.aku dah jelajah all kedai masa tu kt Jln Tar..kamdar,nagoya,kedai2 kecik kt situ,sari maya,gulatis..but no materials can beat Jakel punya chiffon..dia berat but very soft..nicely jatuh ikut body (nak nak kalu jenis bolat2 cam aku ni )
the crepe satin & silk satin pon aku beli from Jakel..since aza penah keje dgn 1 of designer butik dulu,so,dia dpt rega designer ya...
sgt2 murah i tell u...tuk both recep,all chiffon & satins tu aku dpt lebey murah dari lace mahai tu ye..

ok..stop about wedding nye citer..dah basi..yg penting..dress eja lebey kurang dress aku..suke..pasti nya dia lebih mahai yo ..tgk lace dia pon canteks bebeno..



ok..itu aje...^______________________^




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...