LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, October 17, 2011

weekend housewife

As salam.

Weekend adalah the most waiting part kan.sbb ms ni leh kemas2 brg apa yg patut.yes,i still got so many things to kemas.plus brg from keramat,still ada lg kt sana.so,b4 berakhirnya jum,maka jum itu lah perlu amik lg brg2 iaitu hadiah2 yg dpt ms majlis hari tu.hajat di hati nk buat stim tofu,tofu dah lama kesejukan dlm fridge,tp,xdpt buat lg sbb steamer kt umah kakak ( alasan... ^-^ )..

Jadinya,usaha bwk brg2 pon berhasil dgn harapan Jum ptg dpt zaas blk umah dgn laju tp upenya kt nkve leh tahan jugak jam..maybe bcoz friday.hari biasa,usually i can managed to arrive within 40 mins aje.

ini tol jln duta @ 515 pm.sungguh xbest kalu lane smart tag adalah xsmart mana pon

singboard ni about 500 m susur ke kota damansara
aku mmg pantang any vehicles selain motor yg suka msk lane kecik tu just sbb ko nk potong line.bg aku mmg biadap.be it,kalu lambat,hello !! suma org pon lambat la.unless ko mmg sgt emergency smpi xsmpt nk jumpa tandas,so,baiklah..

bkn apa,kalu ko yg besar2 ni dh amik lane motor,so,salah sapa kalu jadik eksiden ke apa.ada skali tu penah,ms tu nkve jam yg hamat.ms ni 1st time la guna nkve kui 7 am nk g opis.testing jln katanya..

so,dh sah2 ms tu kt twitter,radio suma dh bgtau,ada eksiden kt tol jln duta,ada 5 keta kena.,so,mmg no other way ko nk pegi sbb dah sah2 sapa guna nkve mmg jam,jdk be patient la.jdk ada la berpuluh2 keta xsaba,yg besar2 ni dh cilok lane motor.

aku mmg sumpah ms tu ,ada honda putih cilok ..aku ckp,apa ke b***h ko amik lane tu,habis motor nk lalu mcm mana.dh konpem2 motor kena ikut bontot honda tu.ms tu hubs ada kt sblh ,xlama pastu dlm 10 mins ke depan,hubs ckp "eh,ada eksiden la kt lane motor...eh,tu honda yg awk sumpah tu"..kan..mmg masin kan mulut aku.kan dh xpasal2,instead of ko nk cepat,ko dh kena bwk org g spital..baru la padan muka ko kan..after that eksiden,geng2 motor ni hon sepanjang jln sapa2 yg amik lane drg.padan muka,aku sokong 100%..


sbb tu lah,aku xpenah ye,xpenah amik lane kiri eventhough exit ke umah aku tinggal lg 500 m sbb aku nmpk motor kt blkg ,plus belum time nk turn even ms tu bleh je aku nk cilok sbb ala,kan ke depan tu aje.kalu aku stay on lane,mau dlm 10 mins gak nk tunggu kan..

pada aku,rakyat Malaysia ni masih perlu bykkkk sabar..maki dlm keta xpe ( sbb aku pon kekdg bukan sabar mana,tp still xakan curik lane motor ) ..sekadar sharing ..

eh,..tajuk mcm xde kena mengena...abaikan..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...