Friday, October 7, 2011

Nasi lemak keramat vs nasi lemak 2.0

As salam.

Aku mmg sukeee nasi lemak kt keramat au3.tmpt aku penah dok dulu b4 kawin.bleh dikatakan,seminggu skali wajib beli.ketagih tu bkn aku srg,melarat smpi ke opis mate aku (yg aku belikan time aku ada mood baik & duit lebey-hik..hik..),smpi le ke ayah aku.

if my dad dtg umah,mesti dia sendri turun bwh g beli.sanggup beratur pjg2 ,sbb kt situ,mmg sokmo kena queue.aku penah nmpk pakcik tokei tu bwk merc ok..jadik,jual nasi lemak sedap mmg akan kaya,kerja mcm aku ntah bila nk kaya *ok.,syukur*.

jadik,since dok jauh sket now,xsmpt nk ke keramat la,jdk,sbb aku dh kempunan nasi lemak,so,try la tukar angin,mana tau ada other option kan.jdk,aku beli la kt akak kt area opis aku ni.aku mintak telur goreng.ni plg pelik sbb awat eh,bila kita nk beli nasi lemak telur goreng,maka nya,si penjual tu xkan letakkan telur rebus sebesar syiling 2 kupang tu skali.bkn kt akak ni aje,so far suma penjual nasi lemak,termsk la restoren gembira kt sek 3,shah alam tu.

tapi,tapi....penjual nasi keramat adalah terbaikk..even,nasi lemak paru dia dh naik 3 kupang ( sblm raya 3.20 ,lepas raya 3.50 ) ,dia ttp letak ye ,so,xde masalah kan nk letak,xkan la sbb kita beli telur grg,maka telur rebus xleh ..nape,ada effect kolestrol eh,,

nasi lemak paru feveret-tgk telur rebus dia letak tu besar ye,bkn nk untung je-
happy friday !!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...