Monday, October 24, 2011

Lunch @ Wadi Hadramawt

As salam..

Eh,betul ke eja tuh..ok,ni kali ke 3 mkn kt sini..1st ms farewell ex-boss ,2nd last month...

nape tetiba mkn makanan aran ni sbb nya :
-office cuma kt sebelah
-nk makan lamb mandy
-xde choice sbb kt Amp walk ni bosan..ari2, kalu x makan kt Musafir ,secret recipi,yellow hat ,Persia or Floral cafe...muntah darah la dh sethn lebey kerja sini melantak itu hari2..

jadi,tgh2 lunch panas pon,cat walk je g situ.aku dah xleh nk rasa difference between sini & Rawsha. mcm xde beza..yg penting lamb nya best gile.tp,still aku terliur2 lagu ke'juician' lamb yg ayah aku beli kt cafe masjid uniten..itu terbaik for now..bila la dpt g sana beli..sedap yg hamat...

roti ni apa nama ntah.,,medium pon dh penuh bekas raga tu,,cer kalu order large.mau terkeluar raga tu


grill lamb..sodap mkn dgn roti..sambal kt bwh tu...meletops


lamb jugak ..msk apa ni eh..pon sedap cuma liat sket

baglawah lamb ( eh betui ke eja)..rempah mcm2 ada..yg xsuke rempah byk xleh pilih ni

sambal belacan arab tuk mkn dgn mandy / baglawah tadi

ok..aku dah xsaba amik mandy..jdknya pic mandy aku xde sbb aku dah hancurkan dia..he..he...
we pegi 7 org tadi..so,rasa la ko sket aku sket..baru mesreee gitu kan..total bill RM 155.aku suke sbb xkena tax..so,aku mkn tadi with mango lassi cuma RM 22.. ok,fine..skali skala boleh la ye nk melahap lunch more than RM10..hari2 kalu ,bankrupsi la..

owh ,ya..the lassi pon sedapppp....next month dtg lagi la nampaknya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...