Wednesday, September 28, 2011

Safiyya & Olay

As salam.

Lately aku suka layan citer kt tv3 .tp,bkn Nora Elena.even suma org citer kt best,tp 1 episod pon xtgk.sbb malas nk p archive.tup2 ms bulan posa ritu,tgk Kasih Alia,which ending nya aku missed sbb g Phuket.
balik je dr sana ,ada citer baru,Safiyya..lakonan Tiz.ok,aku mmg suke Tiz berlakon since Nur Kasih,she's so natural.dia xpenah berlakon,& her acting dlm Nur Kasih for me,superb.new comers cam dia can deliver so natural..sbb tu aku hardly tukar channel kalo Tiz tgh berlakon..

so,now,after tahajud cinta,,aku dh addicted to Safiyya.citer ni aku start ms dh eps 3 ke 4,but still aku rasa nk tgk even xtau pangkal cter.mmg lepas ni kena layan tonton for d  past episode.& dr noraini -sapa tu ek- also best.she's new comer ke ?owh,aku mmg suke la tgk drama yg pelakon nya suma natural-mcm ko tgk real life-mcm ko tgk benda2 yg berlaku depan mata..

& berbalik pada Olay regenerist (tukar topik ),aku mmg ada masalah-masalah cepat influence dgn produk2 kecantikan.dlm thn ni saje dh brp ploh kali aku asik tukor2.bila nk move out baru notice,ada mcm2 yg aku guna separuh2 je.
so,hasil gediks ni lah,aku terjebak beli regenerist-dia nye serum.mmg aku padankan muka ake je-sebab,dah sah2 watson sale 27/10,siap ada voucher rm5 off,aku kan gatal,so aku beli on 26/10,padahal mcm la ada effect kalu guna sehari awai kan-so serum tu rega rm129.90.ms nk bayo ,baru notice yg from 27/10 ada promo tinggai rm98.80,with rm5 off-so jadik rm93.80.padan kan muka aku kan..

so,itu lah,nasib la ada set menicure from olay as gift,tp tu rega rm10 je bai..rugi dlm rm30.padan kan muka sendri..btw,aku tgh guna serum regenerist-early review-so far,non greasy,wangi je,terus absorb ke skin.tp,lum nmpk apa perubahan..fine lines kt tepi mata still nampak..teruk kan,i'm not yet 30 la,tp dh nmpk fine lines-blame myself sbb suka testing mcm2..
ok,now,nk guna olay series lak..blk phuket,suma org tegur kulit gelap ( even aku sedia xputih ), + pimples mencanak2 naik..*stress*..dah,balik nk g sambar olay white radiance..doa kan kulit aku kembali pulih bkn putih.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...