LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, September 29, 2011

Open houzes

As salam.

Entry yg dh basi.
open houze after blk jenjln,so mmg bagus.sbb balik cuti,gaji belum msk,jadik open houzes adalah alternatif terbaik selain posa.So,on saturday,we pegi umah 1 of my gud fren ms kt uitm shah alam dulu,ms sesama buat acca.dia buat kt umah her parents,& 1st time jumpa her so adorable son after akikah dulu.xramai dpt jumpa since member yg dia panggil,mean sama buat acca dtg lambat,so,last2 jmpa la kwn dia yg aku kenai.dulu,sara ni ( kwn aku ni lah ),since belum kawin,smpi dh kawin sampi dah dpt anak,aku mmg xpenah miss la citer,we bkn la besfren mcm aku n aimy,tp,close fren,in a way,apa2 hal,aku akan hupdate ko dulu.mcm tu lah lebey kurang.yg penting,even org suka judge dia based to her outside character,for me,she's xplastik ye.& plg byk menolong aku ms susah ..senang xyah citer la,mmg sentiasa ada,..

now dh terliur2 plak tgk segala mcm penuh meja ni..
ok,then aku p ke kajang umah hubs's opis mate..so,kenyang la hari sabtu..
sunday,mmg plg tunggu,sbb ni umah bff.tmpt aku menumpang ms studi sampai dh keja.punya slalu lepak,suma sedara mara dia aku kenai.dr dia sama kt itm-sampi dia ke london-smpi blk msia,alhamdulillah,kami still together.as expected,mak aimy masak best..khabsa ayam,khabsa kambing ( the best -3 kali tambah ) ,pasta,cakes by aimy n her sis,pastu mcm2 la.aku dok dari kui 1 smpi 4 ptg..mkn sampai 3 kali.ni gara2 dok tunggu member2 lain la..yg penting,minggu tu aku xyah kuaq duit sesen pon...ahahah..suke..suke


sara,ms kt open house dia xsmpt nk amik pic

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...