Wednesday, November 3, 2010

Cambodia last day

As salam.

Finally,d day has come.Hari ni last day mission.Byk keje menanti kt opis..boring nya..Anyway ,happy to back home..rindu nk mkn daging..owh...tidakkkk...pas ni nak kena serang kedai ayam..

So,today nothing much interesting.After check out from guest house ( xsempat jumpa ngan Sothea & Nok ),so we pon mcm biasa g b/fast kt feberet cafe .I will miss this.. :( ...


My daily b/fast with latte...sometimes with croissant

With the GRC team

then we go to office,final discussion & after lunch ,cam biasa amik gambar with them.Kul 2.30 pm ( local time ) we dah gerak g airport..skali smpi sgt terkujat tgk lautan manusia..upenya nk pegi haji .sbb kt msia dh settle so lupa plak.rsnya drg akan sama flight sbb tgk suma tag KUL.

Lautan manusia yg "menghantar" i ke airport..hek..hek..

then,dh check in suma ada  benda lak wat aku hangin..aku dh nmpk sign surau kt bwh,so, tnya la pak guard & die kata kt atas.so,ms kt kastam,pon tanya la mana die ..pastu mamat kastam sengal tu bgtau kt luar ( tp dgn penuh kereks),menyampah tul..aku mmg konfiden kt atas sbb nmpk sign tu,pastu die xbg plak msk dulu..

then, pusing,nmpk 1 lg guard ,so  tnya & boleh ke tetiba kt situ jdk kecoh hanya sbb aku tnya surau..pastu drg ckp bhs drg ,yg aku dgr dia asik ckp 'Malay muslim'...eiii.mentang2 la aku xpaham bhs ko,nk kutuk2 aku lak..

& akhirnya  jumpa jugak ( & mmg kt dlm ) & plg ntah hapa2 xde tmpt nk wuduk & kena carik toilet yg mmg xde hose..eiii..geli tul la..agak menguji keimanan i jek..heh..tp,tabah gak ulang alik bwk beg yg berat nk mampus ni.pastu rsnya benda tanah liat yg beli tu akan hancur berderai lagi sbb dh xlarat nk jaga die..lantak ko la situ..

Touch down KLIA..luv msia! ha..ha,,,

btw,being in phnom penh was such a good moment & i hope will come back 1 day for holiday..siem reap maybe...

End of Mission...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...