LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, July 19, 2010

Cruise & horse riding at Putrajaya

As salam..

Kali ni,KSS was organizing the horse riding & boat cruise at Tasik Putrajaya last Saturday.We took the opportunity since its really2 cheap which cost only RM50 for the horse riding which include breakfast at club & lunch during the cruise..its was really2 fun with the craziest people on earth around.We are like being 16 again ??????????

anita,aku,stef & lk
Yg plg kiri tu anita-dia ni baru join lagoon-manager procurement.boss si amoi yg suka jerit2 tu.kepala dia gile gak,mcm stef tu.aku pon suke gak join dia.ni kami saja plan pki pink+red sbb stef xde baju pink.so ,anita kena pki red nk bg balance..boley ??kih...kih
Since morning we gathered at d mosque & straight to d club for breakfast &  session with d horses..
See our pose with d statue..we luv camera!!!!


ni baru kt club,gelabah amik pic dgn statue
we had d chance to ride Tun Mahathir horses.Unluckily he's not around as off to Aussie.. tp,bukan kuda peberet dia la.kuda lain,tp yg Tun punya jugak.drg ckp,every sat/sun dia mmg turun sini,skali xdak rezki.aku dh get ready dah nk pose2 manja gitu ngan Tun,saje je kan g aussie.
is'nt he handsome ??he so manja & am so geli...xoxo.dia suka gesel2 ko tau.sbb tu la muka aku jdk mcm tu.geli kowt...tp,die sgt hensem..


Its took less than minute to tour d area..tu pon aku rs lamanya mamat tu bwk aku pusing.dh la kuda tu tinggi.ko nak naik,kena pijak kerusi ok.si anita tu plak kan,saje je main raba2 muntut aku,kunun nk tolak aku bg naik atas kuda..siots jek...ahhahaa..

ni mcm panca sitara kan..

& we headed 4 boat cruise after dat,,tp,wajib la pose2 dulu ...

ni siap stop tepi jln sbb nk amik kt sini.ntah pa pe kan.

memalukan diri msg2 d jambatan putrajaya

minah kt tepi anita & lk tu dr sunway tech kot.drg pon dh jdk geng join we all
see..tetiba kami dh jdk 6 org..
Pose & pose ....


We had fun ,we had joy ..guys,gonna miss u ols....xoxo

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...